CITEȘTI

Atelierele ILBAH lansează cursurile de COOKING!

Atelierele ILBAH lansează cursurile de COOKING!

Distribuie articolul:
Share

Joi, 18 ianuarie 2019, cei de la Atelierele ILBAH au găzduit un eveniment unic prin care au anunțat deschiderea unor cursuri inovative de Cooking. Unde? Chiar în propria lor bucătărie din sediul central.

Vedetele s-au reprofilat! Mircea Barbulescu, Nadir, Ramona Păun, Alexandra Bădoi, Alina Vlad, Ioana Vișniescu, Deea Codrea și multi alții, au descoperit o nouă pasiune – Gătitul! Trainerii Atelierele ILBAH, Chef Cătălin Constantin și Chef Florin Cârniceanu, le-au oferit participanților o lecție deschisă de Cooking unde au învățat să facă un preparat delcios – piept de rață cu piure de morcovi în sos de portocale.

Invitați de seamă la #AteliereleILBAH. Din acest cadru de poveste nu au lipsit nici invitații speciali precum Marian Vasilescu, Alice Buciuta, Dorin Huntai, Pia Marina Voicu, Cristi Dandes și multi alții, care au aflat tainele artei culinare într-un mediu aparte, plin de voie bună și oameni faini.

“De aproximativ 1 an ne pregătim să lansăm cursurile de Cooking pentru că am dorit tot ce este mai bun pentru cursanții noștri. Pe lângă traineri foarte buni și o structură de curs adaptată cerințelor pieței, am dorit să punem la dispoziție o bucătărie proprie, dotată modern, în care să se desfășoare activitățile. Majoritatea școlilor aleg să facă practică în diverse restaurant, însă din pacate, aceasta nu este cea mai fericită alegere deoarece se pierde din calitatea procesului de învățare.”

Atelierele ILBAH a câștigat de curând premiul pentru “Cea mai bună şcoală” și are în portofoliul ei peste 50 de cursuri de specialitate din toate domeniile.

Mai multe detalii despre cursul de Bucătar: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-bucatar-scoala-bucatari/

Mai multe informații despre cursul de Gătit/ Cooking Hobby: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-de-gatit-cooking-hobby-pentru-amatori-si-pasionati/ https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-de-gatit-cooking-hobby-pentru-amatori-si-pasionati/

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share