CITEȘTI

De unde cumpărăm mărțișoare de purtat și în aprili...

De unde cumpărăm mărțișoare de purtat și în aprilie, și în iulie, și în decembrie

Distribuie articolul:
Share

Cum martie se apropie cu pași repezi, e momentul să ne întrebăm de unde cumpărăm mărțișoare anul acesta, de dat în dar sau pentru propria împodobire. Dar, în primăverile capricioase, când o ploaie se stârnește din senin iar vântul așteaptă după colț, parcă sunt mai potrivite cele pe care stropii nu le ciufulesc sau strică, așa că lăsăm mai jos cele mai faine mărțișoare de lemn, pictate cu culori rezistente, numai bune să întoarcă toate capetele în drumurile pe care le aveți de făcut.

Iar când luna martie se termină și șnururile se dau jos, colecțiile de accesorii se vor îmbogăți cu broșe care amintesc nu doar de primăvară, ci pot fi purtate în fiecare zi din an.

Recomandările noastre

Celor care își poartă rădăcinile în inimă dar și cu mândrie ca bijuterii le recomandăm colierele cu titirez de la Skinder, ce vor aminti de jocurile copilăriei sau rondelele cu motive tradiționale de la Phi Design care, pe ie sau sacou, aduc culoare și stârnesc nostalgii.

Pentru inspirație, atât personală cât și a celor care citesc, broșele cu mesaje ale Lilianei Arnăut sunt musai de scos afară în zilele pe care ni le dorim minunate. Zâmbetele în schimb sunt asigurate de Pumpkin Design, care a adunat din povești, zicale și legende urbane titulaturi pline de umor.

Fauna de purtat e asigurată de Adrianart, dintre ale cărei animăluțe pictate am ales cu greu ca favorite bufnițele somnoroase,  dar și de Minitablouri, ai căror iupești simpatici vestesc primăvara.

Personajele și personalitățile preferate sunt și ele de purtat acum căci UZ3 Studio au realizat cea mai drăguță broșă cu Frida Kahlo, iar Artizan House au pictat cu multă atenție și grijă o floare, o vulpe și pe Micul Prinț.

În schimb, inimile de purtat pe dinafară, colorate de Mokko în orice nuanță s-ar putea imagina și frunzele brodate de Cosânzeana sunt musai de avut pentru ținutele care cer accesorii feminine și minimaliste.

Am primit cu drag provocarea de a găsi 10 mărțișoare faine pe suport din lemn, care să nu semene unele cu altele și care să poată fi purtate și după ce primăvara își intră în drepturi așa că spor la inspirație și la cumpărături!

Comentarii

PR, artsy movie addict, cat lover, shopaholic, occasional writer. Trained jewelry designer and ceramist, does not practice. Player of words and concepts but plays nicely (most times).

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share