CITEȘTI

Pe 15 martie are loc Conferința Construct-Ambient ...

Pe 15 martie are loc Conferința Construct-Ambient 2019

Distribuie articolul:
Share

Pe 15 martie, la Romexpo, are loc Conferința Construct-Ambient 2019, locul unde puteți înțelege mai bine etapele de proiectare și construcție a unei case atunci când lucrați cu specialiști. Organizat de centrul expozițional Romexpo împreună cu magazinul de design românesc Dizainăr și Revista Atelierul – promotori ai industriilor creative, evenimentul va avea loc în a doua zi a târgului Construct Ambient Expo 2019, în Sala Madgearu, Pavilionul B3, în intervalul orar 11:00 – 14:00.

La eveniment sunt așteptați designeri, producători și antreprenori români din domeniile conexe, presa de profil, cât și studenții și absolvenţii de la facultățile de Arhitectură și Design.

Accesul la conferință se face pe baza unei invitații pe care o puteți obține printr-un mail de înscriere la adresa [email protected], în limita locurilor disponibile.

Conferința Construct Ambient 2019 va aborda tema De la design la construcție și este împărțită în 2 paneluri – Arhitectură & Construcție și Design Interior. În deschidere evenimentului va vorbi Carmen Blasutti, Manager Proiect Construct – Ambient Expo, iar conferința va fi moderată de conf. dr. arh. Cristina Șerban, director al Departamentului de Proiectare de Interior si Design, UAUIM, și managing partner la hülsta studio.

Din dorința de aduce în fața publicului exemple de bune practici în aceste domenii, alături de profesioniștii invitați în cadrul Conferinței Construct Ambient, participanții vor  afla informații valoroase despre toate etapele de proiectare și construcție a unei case: de la proiectare arhitecturală și structurală, instalații și automatizări, la construcție, design interior și construcții de finisaje.

Panel Arhitectură și Construcție

  • Arh. Ruxandra Sacaliș – „Proiectarea de Arhitectură”
  • Ing. Cristian Onofrei – „Tipuri de structuri pentru clădiri rezidențiale”
  • Ing. Octavian Timu, Managing Partner Inginerie Creativă – „Experiența Inginerie Creativă în procesul de la design la construcție”
  • Mihai Băiceanu, Coordonator Instalații Mecanice și Eficiență Energetică, EFdeN – „EFdeN Signature – confort și eficiență energetică”
  • Dalia-Irina Stoian, Coordonatoare a Departamentului de Instalații Electrice și Automatizări, EFdeN – „EFdeN Signature – utilizatorul și tehnologia”
  • Dr. Arh. Sergiu Petrea, Fondator și partener asociat Tecto Arhitectura – „Exerciții de sustenabilitate în arhitectura din România”
  • Arh. Florin Enache, Co-fondator #better, inițiativa pentru responsabilitate în construcții – „Apartament #Better”

Panel Design Interior

  • Arh. Miruna Ardelean, Owner la MIAR Design / Meet Architecture – „Rolul specialistului în arhitectura și designul de interior | Creator de conținut”
  • Arh. Cristiana Zgripcea, Fondator Cristiana Zgripcea Interior Design – „Design de interior și implementare”
  • Drd. Arh. Ioana R Popescu, Co-fondator ZEST Collective – „Design pentru un birou sănătos”
  • Arh. Anca Ciubotaru, Fondator Tree House Concept – „Funcționalitate vs estetică în ambientul locuinței individuale”

La finalul conferinței participanții vor avea posibilitatea de a vizita târgul Construct – Ambient Expo.

Pentru informații suplimentare puteți consulta:

wwww.construct-ambientexpo.ro www.facebook.com/ConstructAmbientExpoRomexpo

Parteneri media: Igloo, Revista Mobila, Modernism.ro, Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate, Feeder.ro

Parteneri și invitați: Better, EFdeN, Zest Colective, Inginerie Creativă, AICPS, Cristiana Zgripcea Interior Design, Tree House Concept, Tecto Architectura, Meet Architecture

Organizatori:

Romexpo este liderul industriei românești de târguri și expoziții, îmbinând tradiția cu experiența și calitatea de nivel internațional, toate în beneficiul expozanților și vizitatorilor specialiști. Romexpo organizează anual peste 40 de târguri, expoziții și saloane comerciale cu participare internațională și oferă partenerilor săi o gamă completă de servicii. www.romexpo.ro

Dizainăr este magazinul de design românesc ce și-a propus să pună pe picioare o piață vibrantă de produs și concept autohtonă, capabilă să concureze la standarde internaționale. Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o platformă ce conectează creatorul, producătorul și utilizatorul final. În magazinul Dizainăr și pe site-ul www.dizainar.ro veți găsi o selecție de peste 400 de produse de serie ale designerilor români, unii dintre ei premiați internațional.

Revista Atelierul este o platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale din România şi din străinătate. Cu un număr de peste 7 milioane de cititori, în cei 9 ani de activitate au realizat peste 2900 de articole, a promovat peste 1.800 de artişti și designeri de produs. Revista Atelierul este un proiect al Asociaţiei Atelierul de Creaţie, care din februarie 2018 este membră a reţelei internaţionale N.I.C.E Network for Innovation in Culture and Creativity in Europe. Revista Atelierul este partener media la peste 1000 de evenimente de profil, naţionale şi internaţionale. www.revista-atelierul.ro

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share