CITEȘTI

Call for Architects and Designers

Call for Architects and Designers

Distribuie articolul:
Share

Delta Studio pregătește a patra ediție a albumului anual „Lifestyle Design Interior” – cele mai reușite proiecte de amenajări din domeniile Rezidențial și HoReCa, finalizate de arhitecți si designeri români în 2019. Propunerile de proiecte pot fi trimise la marketing@deltastudio.ro, până pe 15 septembrie 2019. Proiectele selectate vor fi incluse în albumul anual, care va fi lansat în luna decembrie.

Prin ediția 2019 a albumului „Lifestyle Design Interior”, Delta Studio continuă un proiect de succes, ce capătă amploare de la an la an. Obectivul proiectului este de a promova designul de cea mai bună calitate, în acord cu cele mai recente tendințe în domeniu. 

Ediția 2019 a albumului este distribuită național prin Inmedio, librăriile Cărturești, benzinăriile OMV&Rompetrol, punctele de presă din aeroporturi, Cora, Kaufland, Tabac Xpress, în showroomurile Delta Studio și online pe emag.ro și deltastudio.ro. Albumul 2019 prezintă 40 de proiecte de amenajări interioare și o serie de interviuri despre amenajările contemporane, realizate cu personalități ale arhitecturii din România.

Apreciat de iubitori de design, producători, arhitecți și designeri deopotrivă, albumul prezintă amenajări de interior variate ca suprafață, buget și stil, criteriile de selecție fiind ingeniozitatea, funcționalitatea și valorile estetice ale proiectului. Proiectul este conceput ca o resursă pentru cei care își amenajează spațiul.

Pentru ediția 2019, Delta Studio invită arhitecții și designerii români să trimită la marketing@deltastudio.ro imagini cu proiecte de amenajări de interior din domeniile Rezidențial și HoReCa, finalizate în anul 2019. Imaginile trebuie însoțite de o scurtă descriere a proiectului. Autorii proiectelor selectate vor fi contactați după finalizarea termenului de înscriere. Mai multe detalii pe www.deltastudio.ro și marketing@deltastudio.ro.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 7 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 2900 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Comentariile sunt oprite pentru acest articol

Share