CITEȘTI

Creative Night Talks cu Mircea Stoica de la Messe ...

Creative Night Talks cu Mircea Stoica de la Messe Frankfurt

Distribuie articolul:
Share

Pe 27 august seria de conferințe Creative Night Talks continuă cu Mircea Stoica, reprezentant România din partea Frankfurt Messe.  Detalii despre eveniment găseşti şi aici: Eveniment Facebook.

Conferinţele online Creative Night Talks invită creativii, persoanele interesate de domeniul creativ şi nu numai să participe la o întâlnire cu Mircea Stoica moderată live de Mihaela Ion , joi 27 august, de la ora 21.00 (GMT+3) Vă recomandăm să folosiţi hashtagul #CreativeNightTalks, să urmăriți evenimentul live pe Facebook Revista Atelierul si Facebook Radio România Cultural și siteul https://www.revista-atelierul.ro/ pentru a afla informaţii despre speakerii şi programul pentru Conferinţele Creative Night Talks.

Mircea Stoica

În Universul decorațiunilor, un capitol aparte îl constituie ornamentele pentru Crăciun și pentru sărbătorile ce marchează finalul unui an și începutul altuia nou. În fapt, anul a devenit aproape un singur anotimp al împodobitului și dăruitului, care pentru mulți dintre fabricanții acestor ornamente – companii producătoare, creatori, artizani, designeri – începe de multe ori la Frankfurt.

Christmasworld este una dintre cele mai mari și renumite expoziții de ornamente pentru toate ocaziile festive și prilejurile de bucurie și sărbătoare de peste an: peste 1.000 de expozanți, secțiuni de obiecte decorative, iluminat, ambalaje și ambalare creativă, lumânări și arome, delicatese specifice și aranjamente florale, cărora li se adaugă sesiuni de Best practices și networking pentru cei aproape 45.000 de vizitatori din întreaga lume. În fiecare an se organizează captivante puneri în scenă pentru câte o tematică specială, cu nume sugestiv: de-a lungul anilor am avut ‘Les Sapins de Noël’, ‘Ice Hotel’, ‘Retail BLVD’, ‘Modern By Nature’, ‘Surprise, surprise’. Gazda acestui eveniment notabil este Messe Frankfurt, cel mai mare organizator din lume de târguri și expoziții, și despre Christmasworld va vorbi Mircea Stoica, reprezentant oficial al Messe Frankfurt în România și Republica Moldova.

Site-ul  este: https://romania.messefrankfurt.com/
Site-ul evenimentului: https://christmasworld.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

Vă recomandăm să folosiţi hashtagul #CreativeNightTalks, să urmăriți evenimentul live pe Facebook și siteul https://www.revista-atelierul.ro/ pentru a afla informaţii despre speakerii şi programul pentru Conferinţele Creative Night Talks.

Mihaela Ion, moderatoare Creative Night Talks

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 12 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este fondatoare a peste 6 proiecte interdisciplinare dedicate industriilor creative şi culturale. Activează în diferite galerii de artă din Bucureşti, iar din 2015 şi-a început activitatea curatorială. Mihaela Ion este cofondatoarea proiectului Revista Atelierul.

https://mihaelaion.com/

Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio Romania Cultural, Magmob, Modernism.ro, IQADS,  Feeder, Munteanu, PRwave, Bookblog, Iqool

Conferinţele online Creative Night Talks propun o abordare multidisciplinară a ceea ce devine un ghid de noi bune practici, în domeniul creativ şi cel conex. Speakerii sunt invitaţi să ne vorbească direct din atelierul lor, din birou, pentru a transmite acel sentiment de familiaritate, cu care suntem obișnuiți în această perioadă. Prin natura mediului online, proiectul contribuie la facilitarea accesului la cultură. Și anume, facilitează accesul la ideile prezentate pentru categoriile de public ce locuiesc în zona din afara centrelor urbanistice de cultură şi care nu ar avea acces la astfel de evenimente cu speakeri cu un know-how pluridisciplinar.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share