CITEȘTI

Creative Night Talks cu David Sandu

Creative Night Talks cu David Sandu

Distribuie articolul:
Share

Pe 24 septembrie seria de conferințe Creative Night Talks continuă cu  David Sandu, founder Romanian Jewelry Week, Assamblage – Școala de Bijuterie Contemporană, Assamblage – Asociația Națională a Autorilor și Designerilor de Bijtuterie Contemporană. Detalii despre eveniment găseşti şi aici pe evenimentul de facebook.

Conferinţele online Creative Night Talks invită creativii, persoanele interesate de domeniul creativ şi nu numai să participe la o întâlnire cu David Sandu moderată live de Mihaela Ion , joi 24 septembrie 2020, de la ora 21.00 (GMT+3) . Vă recomandăm să folosiţi hashtagul #CreativeNightTalks, să urmăriți evenimentul live pe Facebook Revista Atelierul si Facebook Radio România Cultural și siteul https://www.revista-atelierul.ro/ pentru a afla informaţii despre speakerii şi programul pentru Conferinţele Creative Night Talks.

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile:
– pe www.revista-atelierul.ro
– pe contul Revistei Atelierul de youtube: https://bit.ly/3gBqTFU
– pagina Revista Atelierul de facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul

David Sandu este unul dintre primii designeri și promotori ai bijuteriei de autor din România. Născut în 1974 în București într-o familie de artiști, David Sandu își începe drumul de bijutier ca ucenic, la 13 ani, în atelierul maestrului Vlad Gherghiceanu, iar ulterior urmează cursurile Universității Naționale de Artă București.

În 2005, își deschide propria galerie de bijuterie de autor, iar în 2010 este desemnat Furnizor al Casei Regale a României. Tot în 2010, pune bazele primei platforme educaționale private din România dedicată în exclusivitate designului de bijuterie – Assamblage – Școala de Bijuterie Contemporană, iar în 2015 fondează Assamblage – Asociația Națională a Autorilor și Designerilor de Bijtuterie Contemporană, ambele proiecte vizând dezvoltarea și promovarea unei noi generații emergente de autori și designeri autohtoni de bijuterie.

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris. Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator. https://mihaelaion.com/

Creative Night Talks este un proiect semnat Revista Atelierul.

Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio Romania Cultural, Magmob, Modernism.ro, IQADS, Feeder.ro, Munteanu, PRwave, Bookblog, Iqool, Design Events.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share