CITEȘTI

feeder sound LIVE STREAMS cu Bucurie (dj set) și i...

feeder sound LIVE STREAMS cu Bucurie (dj set) și iZZY iZVNE (live painting)

Distribuie articolul:
Share

Neobișnuita serie de transmisiuni feeder sound live se apropie de sfârșitul ediției de anul acesta cu ultimul episod care îi aduce împreună pe Bucurie și iZZY iZVNE. Sperăm că ți-au plăcut sesiunile anterioare și că vei continua să îți hrănești curiozitatea pentru cultura alternativă și underground.

Cu ocazia următorului episod, îl poți asculta pe Bucurie mixând un set de două ore compus în principal din producțiile sale muzicale. În același timp, iZZY își va folosi abilitățile deprinse din arta stradală și graffiti pentru a picta o pânză imensă în stilul ei propriu, intitulat Space Calligraphy. Urmărește feeder sound live cu Bucurie și iZZY iZVNE, Miercuri 14 Octombrie, începând cu ora 18:00 (ora României, GMT+3), pe www.feeder.ro și www.facebook.com/feeder.ro.

Despre BUCURIE

Inspirate de natură și de legăturile ei magice cu noi, producțiile muzicale ale lui Bucurie sunt o reprezentare a gândurilor și sentimentelor sale cele mai profunde și mai personale. Acestea sunt doar câteva indicii cu privire la ceea ce face ca producțiile și selecțiile sale să fie unice, în timp ce sunetul pe care îl prezintă evocă întotdeauna o vibrație energetică, eliberând sufletul și imaginația de constrângerile cotidiene. În timp ce majoritatea materialelor lansate de Bucurie pot fi găsite pe pagina lui de Bandcamp, el a colaborat și cu label-uri internaționale precum Otaku, Stamp Records, Hubble Recordings, Honne Music și Depth Over Distance.

Din când în când, pășește în spatele pupitrului oferind experiențe uimitoare ascultătorilor, cu cele mai recente producții ale sale. De-a lungul timpului a pus muzică alături de artiști precum Ada Kaleh, Crihan, Dragutesku, Ted Amber, Bryz, Deez și mulți alții. În 2018 am difuzat în premieră melodia “Valsul Muzelor“, o producție remarcabilă realizată de Bucurie în colaborare cu Otaku. Piesa “Visible Things” lansat de casa de discuri Depth Over Distance din Amsterdam pe EP-ul „Nostromo” a aterizat și în rubrica noastră exclusive premiere. La începutul anului, am avut plăcerea să accesăm arhiva secretă a lui Bucurie și să publicăm episod-ul 251 din seria feeder sound, compus și mixat utilizând doar cu producțiile sale.

Urmărește pagina feeder.ro și în curând vei fi prima/ul care va afla ce lucrăm în secret împreună cu Bucurie.

Despre iZZY iZVNE

iZZY iZVNE este o artistă care trăiește și lucrează în Chișinău, Moldova. Dragostea ei pentru cultura hip-hop a venit din rap în jurul anului 2009, când a început să cânte, lansând piese și videoclipuri. În 2011, iZZY iZVNE a început să picteze primii pereți, iar pasiunea ei a evoluat de-a lungul anilor. După ce a trecut prin procesul de lettering și a creat lucrări comandate pentru diferiți clienți, iZZY și-a dezvoltat propriul stil de graffiti numit Space Calligraphy. Lucrările sale încorporează universuri paralele, găuri negre, white dwarfs, planete și galaxii multiple. Dacă te uiți mai atent, poți descoperi că picturile sale murale sunt realizate utilizând doar litere. Literele chirilice, pictate în diverse culori, creează acele efecte magice care îți vor atrage atenția și o vor menține concentrată în adâncimea imaginii. În 2018, iZZY iZVNE a fost câștigătoarea Apelului Deschis Un-hidden București II motiv pentru care am invitat-o ​​să picteze un calcan imens, găzduită de Facultatea de Sociologie și Asistență Socială. După șapte zile lungi de muncă grea, iZZY a reușit să termine o pictură frumoasă, adăugând încă o lucrare impresionantă în spațiul public bucureștean. Acum iZZY este în Chișinău, răspândind cunoștințe despre graffiti noilor generații de writters împreună cu Urban Spirit Family prin festivalul Urban Vibes, ateliere și evenimente culturale. Citește mai multe despre călătoria ei și incursiunile în scena internațională de artă de stradă / graffiti în interviul extins pe care l-am publicatcu ceva timp în urmă. Explorează harta de artă stradală Un-hidden Romania și descoperă lucrările sale remarcabile din București, Iași și Chișinău.

Alătură-te evenimentului, și stai la curent cu știrile despre feeder sound live.

Text de Cristina Popa și Andrei Racovițan

Edițiile precedente feeder sound live streams au avut ca invitați artiștii Teluric și Maria Bălan // Kozo și Irlo // Cr15tina și Aeul // Miss I și Pasr // Vlad Arapasu și John Dot S. // Dan Andrei și Serebe. Aici poți vedea întregul line up, program și mai multe informații despre împreună cu informații care să îți hrănească pentru pentru artă și muzică underground.

Despre feeder sound

Proiectul feeder sound II este organizat de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa (random) și Andrei Racovițan (ubic) prin feeder.ro, co-finanțat de AFCN, Aria tematică: Artă digitală și noile media.Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Vizitează pagina proiectului feeder sound, EP reviews și exclusive premiere pentru a fi la curent cu noile activități programate.

feeder sound este o investigație în activitatea artiștilor locali și internaționali, alcătuită din seturi de DJ și melodii contemporane curatoriate cu meticulozitate într-o colecție de sunete care promovează recunoașterea reciprocă și schimbul cultural între muzicieni din întreaga lume.

Despre Save or Cancel

Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share