CITEȘTI

Creative Night Talks cu Anca Spiridon

Creative Night Talks cu Anca Spiridon

Distribuie articolul:
Share

Ultima ediţie din 2020 a conferinţelor online Creative Night Talks, are loc pe 17 decembrie, ca de obicei în premieră live, de la ora 21.00 pe FB Revista Atelierul, canalul de youtube Revista Atelierul şi pe FB Radio România Cultural. Invitata specială a acestei ediţii este Anca Spiridon – PR Cultural.

Conferinţele online Creative Night Talks invită creativii, persoanele interesate de domeniul creativ şi nu numai să participe la o întâlnire cu  Anca Spiridon moderată live de Mihaela Ion, joi, 17 decembrie 2020, de la ora 21.00 (GMT+3). Vă recomandăm să folosiţi hashtagul #CreativeNightTalks.

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile:
– pe www.revista-atelierul.ro
– pagina Revista Atelierul de facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul

Proiectul Creative Night Talks este o platformă online de interacţiune cu creativii din România şi din străinătate. Conferinţele online Creative Night Talk – cu desfăşurare în fiecare joi seara, moderate de Mihaela Ion – își propun să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative.

Detalii moderatoare
Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului şi este cofondatoarea proiectului Revista Atelierul. Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator.
>> https://mihaelaion.com/

Anca Spiridon este de 8 ani PR cultural, freelancer convins și full time de 2 ani, doar cu proiecte care îi plac și în care crede în portofoliu: NO.MAD Talks, Mădălina Pavăl, NeoNlitic, One Night Gallery, RADAR – Romanian Artists Developing Alternative Realities, Rocanotherworld, Black Sea Arts Festival, KINOdiseea, Caravana Metropolis.

Un eveniment Revista Atelierul
[email protected]
______________
Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio România Cultural, MagMob, Modernism Punct Ro, IQads, Feeder.ro, Design Events, Munteanu, PRwave, bookblog.ro, IQool
Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share