CITEȘTI

Înregistrarea Creative Night Talks – ediţia Cultur...

Înregistrarea Creative Night Talks – ediţia Cultura Naţională

Distribuie articolul:
Share

Creative Night Talks – ediţia Cultura Naţională este un jurnal vizual şi digital, cu o pleiadă de speakeri care deţin un know-how în reinterpretarea/ interpretarea tradiţiilor şi surselor de inspiraţie naţională în cadrul industriilor creative şi culturale. Conferința Creative Night Talks a fost moderată de Mihaela Ion, manager cultural cu o experiență de peste 15 ani în domeniul industriilor creative şi culturale internaţionale, cofondatoare a Revistei Atelierul, doctor în istoria artei și curator independent.


Invitaţii acestei ediţii au fost:

❖ Panelul 1 – Zona științifică. Aplicații în arta & arhitectura contemporană

  • prof. univ. dr. Augustin Ioan (Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu)
  • dr. Daniel Costache (manager Muzeul Judeţean Buzău)
  • Daniel Loagăr şi Andrei Cornea: NeoNlitic (Asociaţia Wood Be Nice)
  • Sandra Ecobescu (membru fondator preşedinte Fundaţia Calea Victoriei)

Concert Formaţia Graiu

❖ Panelul 2 – Proiecte de bune practice. Aplicații în industriile creative

  • Dana Georgescu (cofondatoare Asociaţia Moara de Hârtie)
  • Alina Zară Prunean (iniţiatoare Mândra Chic)
  • David Sandu (fondator Asociația pentru Bijuterie Contemporană Assamblage)
  • Mădălina Pavăl – muzician, inițiatoarea proiectului Oamenii se fac dor

Proiect cultural realizat cu sprijinul Ministerului Culturii

Editia integrală Creative Night Talks – ediţia Cultura Naţională poate fi urmarită aici: https://fb.watch/39Eiixz1oF/ (share it, love it), şi aici pe youtube: https://bit.ly/3sRsbUG şi bineînţeles şi pe site: https://bit.ly/3iGLrzh

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio București FM, Agerpres, Zile și Nopți, Spotmedia, Cațavencii, Iqads, Ziarul Metropolis, Observator Cultural, Zeppelin, The Institute, Igloo, PRwave, Iqool, Modernism, MagMob, Bookblog, Munteanu, Design Events, Feeder.ro, SMARK.

Creative Night Talks este un proiect semnat de Revista Atelierul, ce își propune digitalizarea unei arhive colective a creativilor şi antreprenorilor culturali, demers realizat de o echipă capabilă să gestioneze și să implementeze un astfel de proiect pluridisciplinar. De peste 10 ani, experienţa internaţională şi naţională a Revistei Atelierul este recunoscută, proiectele sale implementate fiind desfăşurate în cadrul unor parteneriate cu importante instituţii şi artişti din domeniu. Revista Atelierul este din 2010 un promotor activ al industriilor creative naţionale şi internaţionale, cu un public de peste 9 milioane de vizitatori ai site-ului www.revista-atelierul.ro.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share