CITEȘTI

Cadouri de oferit nu doar de 8 martie

Cadouri de oferit nu doar de 8 martie

Distribuie articolul:
Share

Toate produsele recomandate se potrivesc a fi dăruite pe tot parcursul anului, sunt cadouri numai bune de purtat, de pus pe pereţi, de admirat oricând.

Prima recomandare este din zona ceramică, şi anume sunt tablourile realizate de Corina Marină. Sunt tablouri care se potrivesc pentru primăvara care se lasă încă aşteptată.

Surse imagini: Corina Marină

Căsuţa cu Cerdac este a doua noastră recomandare din zona de ceramică, şi apreciem mai ales pandantivele cu oglinzi pe care acest brand le creează.

Surse imagini: Căsuţa cu Cerdac

Din zona de ilustraţii avem 3 recomandări, şi anume Irina Iliescu, Gabi Toma şi Alexandra Ciocan.

Irina Iliescu realizează cele mai interesante ilustraţii digitale, iar seria ei de Corporatrista a fost cea care ne-a atras atenţia.

Surse imagini: Irina Iliescu

Gabi Toma este celebră pentru ilustraţiile sale în care suprinde aventurile pisicilor sale, şi la fiecare eveniment important, sărbătoare naţională sau internaţională vine cu o propunere pisiciească.

Sursa imagini: Gabi Toma

Alexandra Ciocan este o ilustratoare pe care am descoperit-o în luna ianuarie, ne place foarte mult stilul ei şi subiectele pe care le abordează în lucrările sale.

Sursa imagini: Alexarta Illustration/ Alexandra Ciocan

De la Mândra Chic vă recomandăm tricourile, genţile şi pernele lor, ne plac mesajele pe care le regăsim pe obiectele create de ei, şi apreciem cum au creat o comunitate creativă la Mândra, lângă Făgăraş.

Sursă imagine: Mândra Chic

De la Cuki Bags am purta cam orice geantă, ne plac dulciurile, dar ne plac şi mai mult creaţiile cu zero calorii create de Ana şi echipa sa.

Sursa imagini: Cuki Bags

Şi terminăm recomandările noastre cu tricourile de la C-short, tricouri unisex numai bune de purtat. Toate tricourile C-short au design original bazat pe lucrările, desenele şi schiţele lui Andrei Cornea.

Surse imagini: C-short

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share