CITEȘTI

Job la studioul de design de interior CZ CAD

Job la studioul de design de interior CZ CAD

Distribuie articolul:
Share

Având un număr record de proiecte, echipa noastră se mărește și suntem în căutarea unui nou coleg, absolvent al facultății de arhitectura / design de interior, cu experiență mid / senior level.

 

Cerințe job:
–  Experiență în realizarea proiectelor de design interior;
–  Cunoașterea programului Autocad la un nivel avansat;
–  Creativitate
–  Abilități organizatorice
–  Se consideră utilă și experiența de orice fel în utilizarea programelor: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Corel Draw, Sketchup, 3ds Max, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).

Ce oferim:
–  Salariu fix cu posibilitatea de creștere în funcție de performanță;
–  Un program flexibil;
–  Proiecte interesante;
–  Stație grafică;
–  Un mediu de lucru relaxant în zona Bd. Unirii, alături de o echipă tânără și activă

Vă rugam să transmiteți CV și portofoliu la adresa noastră de e-mail: [email protected]

 

Descrierea companiei: CZ CAD este un studio de design de interior din București, specializat în realizarea proiectelor rezidențiale și HoReCa, având peste 200 de proiecte finalizate până în prezent.

***Detalii imagine reprezentativă >> Design: Cristiana Zgripcea >> Colaboratori design: Alexandru Morar, Andrada Toader-Pasti >> Colaboratori implementare: Zen Mob Design, Light Point, Delta Studio, Anna Design, Glass-Vision >> Photo: Vlad Creteanu

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share