CITEȘTI

Consumer Goods Digital Day: 20 aprilie 2021

Consumer Goods Digital Day: 20 aprilie 2021

Distribuie articolul:
Share

După finalizarea conceptelor și regulilor de igienă și siguranță, Messe Frankfurt a inițiat, încă din octombrie 2020, mai multe serii de evenimente online pentru specialiști menite să aducă plusvaloare și informație utilă participanților – expozanții și vizitatorii expozițiilor noastre offline (Ambiente, Christmasworld, Creativeworld, Heimtextil).

Unul dintre ele este Consumer Goods Digital Day, ce se va desfășura marțea viitoare, pe 20 aprilie 2021. Digital Day va începe la 11:00 ora României și va cuprinde 27 de puncte grupate în jurul unor subiecte precum:

  •  De ce ne trebuie o prezenţă online / Why we also need an online presence
  •  Retail trends
  •  Sustenabilitatea – schimbarea comportamentului consumatorului / Sustainability – changing consumer behaviours
  •  Vânzări prin intermediul Social Media / Selling via Social Media

Consumer Good Digital Day are loc pe 20 aprilie. Înregistrarea pentru participare poate fi realizată direct aici: https://visitortickets.messefrankfurt.com/ticket/en/ticket_select.html

Recomandăm, cu drag Consumer Goods Digital Day pentru a fi la curent cu noutăţile din domeniul creativ şi de a primi un know-how de la speakeri internaţionali.

Imagini preluate de aici: https://consumergoodsdigitalday.messefrankfurt.com

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share