CITEȘTI

Cursuri de antreprenoriat creativ: 25- 26 mai

Cursuri de antreprenoriat creativ: 25- 26 mai

Distribuie articolul:
Share

Venim înspre creatori, autori, designeri, ilustratori, artişti, creativi de toate felurile la care se adaugă şi cei care doresc o reprofilare în zona creativităţii cu întâlniri online de profesionalizare în domeniul antreprenoriatului creativ.

Te aşteptăm pentru a participa ONLINE la aceste cursuri de 2 zile susţinute de Mihaela Ion şi Teodora Vlădescu, iniţiatoarele proiectelor Asociației Atelierul de Creaţie: Revista Atelierul (proiect cofinanţat de AFCN), Creative Night Talks (proiect cofinanţat de Ministerul Culturii) Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs (proiect finanţat de AFCN şi Ministerul Culturii), Meet the designers, Events@Revista Atelierul.  

Cursuri exclusiv online,  25- 26 mai 2021 //  între orele 18.30 – 21.00

Mai multe detalii, întrebări şi lămuriri: [email protected] // Cursul online costă 300 RON, iar la final promitem să te susţinem și să te promovăm, dacă ideile tale se potrivesc profilului www.revista-atelierul.ro

Punem accentul atât pe partea creativă, cât şi pe cea antreprenorială, şi vei primi informaţii despre:

  • cum să-ți descoperi inspirația și stilul personal, de la concept la colecție;
  • creativitate versus plagiat, reproducere şi recontextualizare;
  • designul de produs, între hobby și afacere;
  • cum să-ți creezi un brand;
  • tehnici de promovare a produselor de autor (online și offline);
  • business modeling: planul de afacere, cheltuieli vs profit, branding, customer care;
  • formule de calculare a preţului;
  • tehnici de fidelizare a clienților.

Important:

  • pentru a-ţi rezerva şi păstra locul trebuie să realizezi plata 100% sau 50% anticipat;
  • noi suntem ONG, nu punem niciun fel de TVA pe factură, cursul va costa la final tot 300 lei;
  • ţinem la punctualitate, originalitatea ideilor şi la discuţiile libere;
  • vei primi pe mail suportul de curs în format PDF;
  • pentru a te înscrie, scrie-ne un mail la [email protected]
  • întâlnirile au loc online, vei primi pe mail toate informaţiile pentru acces.

Detalii traineri:

Mihaela Ion: Cu un doctorat în istorie şi masterate în domeniul istoriei artei (Universitatea Bucureşti – Facultatea de Istorie ) & Teoriei şi practicii imaginii (CESI), Mihaela Ion se ocupă de organizarea evenimentelor în cadrul asociaţiei, de gestionarea echipelor de proiect şi ea se ocupă de partea birocrată a asociaţiei. Din ianuarie 2013 este acreditată CNFPA drept antreprenor în industria creativă. Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris. S-a specializat în domeniile educaţiei non-formale şi managementului voluntarilor şi a proiectelor prin participarea constantă la cursurile organizate de Tineret în Acţiune. A participat la numeroase conferinţe din Bucureşti, Oradea, Iaşi, Alba Iulia, Constanţa, Sibiu, Târgovişte, Budapesta (Ungaria), Londra (Marea Britanie) şi Wroclaw (Polonia) şi publică articole ISI, CNCSIS în domeniul artei contemporane şi moderne româneşti.  Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator. A realizat expoziţii în România, Bulgaria şi Ucraina.

https://mihaelaion.com/

 

Teodora Vlădescu: Teodora Vlădescu a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Se ocupă de partea vizuală a Revistei Atelierul, de 12 ani lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie. A iniţiat proiectele Revista Atelierul, Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, Artizanul Anului & [email protected]. Din 2011 până în 2014 gestionează organizarea târgului LaBazar din cadrul Festivalului Urban Femei pe Mătăsari.

Mai multe detalii, întrebări şi lămuriri: [email protected]

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share