CITEȘTI

Biano ECO – o secțiune dedicată pentru mobi...

Biano ECO – o secțiune dedicată pentru mobilier și decorațiuni sustenabile

Distribuie articolul:
Share

Cumpărătorii online români au acum un nou motor de căutare pentru mobilă sustenabilă și accesorii eco-friendly! Marketplace-ul home & deco Biano a creat o nouă categorie – Biano ECO, unde utilizatorii pot găsi alternative la mobilier și accesorii sustenabile pentru casă, create cu o preocupare mai mare pentru mediul înconjurător, economisirea resurselor și limitarea supraconsumului. Noua categorie ECO reunește peste 9.000 de piese de mobilier și accesorii din materiale durabile și variante ecologice ale produselor de masă.

Produsele din secțiunea ECO vor fi clasificate exclusiv pe baza datelor furnizate de magazinele online partenere, care sunt active pe Biano. În plus, vizitatorii Biano vor avea două filtre noi la căutarea de produse eco-friendly:

  • Filtrul de materiale sustenabile – care grupează produse fabricate din materiale sustenabile și ușor de reciclat, ce ajută la conservarea resurselor primare, utilizarea lor implicând o povară mai mică pentru mediu. Sub acest filtru sunt cuprinse articole realizate din in, lână, cânepă sau lemn masiv, printre alte materiale durabile.
  • Filtrul pentru produse ecologice – care grupează produse realizate din alternative la produsele realizate pe scară largă, care economisesc energie, dar și banii clientului, precum și produse care încurajează un comportament mai ecologic. Sub acest filtru utilizatorii vor găsi, de exemplu, coșuri de reciclare, plite cu inducție, lumânări din soia și ceară de albine, panouri de iluminat solar sau economic, dar și stații de compostare și sere.

„Biano ajută la crearea unor case mai bune pentru oameni cu gusturi diferite și stiluri de viață diferite. Cu Biano ECO nu vrem să ne separăm de cei care nu doresc sau nu pot alege opțiuni sustenabile de mobilier și piese de decorațiuni. Biano nu se schimbă într-un motor de căutare ecologică, ci pur și simplu crește pentru a face cumpărăturile mai ușoare pentru încă un grup de oameni”, explică Irina Jereghea, Business Development Manager

Categoria ECO este disponibilă pe platformele Biano și în Ungaria, Cehia, Slovacia și Cehia.

Despre Biano :Biano.ro a fost lansat în 2018 și a devenit destinația ideală pentru cumpărătorii online de produse home & deco – și un partener de încredere pentru magazinele home & deco care doresc să-și sporească prezența online, volumul de clienți și veniturile. La nivel mondial, Biano este prezent în alte 6 țări și intenționează să se extindă pe alte 3 sau 4 piețe până la sfârșitul anului 2021. Biano este principalul partener de trafic de calitate pentru peste 1.500 de magazine online home & deco la nivel global și are peste 6 milioane de produse listate.

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share