CITEȘTI

Apel voluntari: Creative Night Talks, sezonul de t...

Apel voluntari: Creative Night Talks, sezonul de toamnă

Distribuie articolul:
Share

VINO ALĂTURI DE NOI într-un nou sezon al proiectului cultural dedicat industriilor creative – Creative Night Talks. Dacă vrei să capeți experiență sau să îți dedici timpul scenei creative din România – și în special din Timișoara – și să ne ajuți să sprijinim și să inspirăm pe cei care activează în industriile creative, te așteptăm alături de noi, ca VOLUNTAR  într-unul dintre cele mai frumoase proiecte on-line ale toamnei 2021!

În perioada septembrie – noiembrie vom organiza 10 ediții online Creative Night Talks, având 10 invitați de marcă din industriile creative și culturale, care vor vorbi în direct din atelierul personal despre proiectele lor și despre statusul industriilor creative și culturale din România. Prima ediție va fi una specială, incluzând un concert live din studio!

Pandemia de COVID-19 a schimbat modul în care ne raportăm la spațiile de consum de cultură, operele de artă, produsele industriei creative și organizarea de expoziții. Ne propunem să aducem cultura către zone cu acces limitat la aceasta, dar și la îndemâna consumatorilor de produse culturale care, din cauza pandemiei, sunt nevoiți să stea la distanță de galerii, ateliere și alte evenimente tradiționale.   Noi, Asociația Atelierul de Creație, credem în voluntariat și considerăm că această formă de colaborare este una potrivită tuturor, mai ales celor aflați la început de drum în carieră sau, de ce nu, aflați în proces de reconversie profesională și, nu în ultimul rând, celor care vor să dăruiască din timpul și priceperea lor celor din jur. Voluntarii noștri au beneficiat, de-a lungul timpului, de training, contracte de voluntariat și fișe de post, și cei mai dedicați dintre ei au ajuns astăzi în echipa de proiect. Mâine poți fi chiar tu alături de noi! Şi poţi să voluntariezi din orice oraş vrei, este un voluntariat online.

Până la 27 august 2021 dacă vrei să ni te alături pe parcursul acestei frumoase incursiuni în lumea culturii și creației, trimite-ne CV-ul tău*** la adresa [email protected], în care să ne spui pe scurt unde crezi că este locul cel mai potrivit pentru tine în proiect (abilități pe design grafic, comunicare, Facebook, moderare discuții live, TikTok, Instagram etc.) Pentru alte detalii, sugestii poţi să ne trimiţi un mail la [email protected]

Creative Night Talks este un jurnal digital cu 10 persoane care dețin un know-how pertinent și provocator în domeniile lor, proiectul fiind o arhivă contemporană în plină desfășurare. Mai multe detalii despre proiect găsești pe site-ul nostru https://www.revista-atelierul.ro/ .

Proiect cultural realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara. Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara. Conținutul proiectului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Local Timişoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.

*** Având în vedere Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD (UE2016/679), aplicabil din data de 25 mai 2018: Înțeleg că pentru a participa la activitățile de voluntariat, în cadrul Asociației Atelierul de Creație, datele colectate vor fi transmise și prelucrate de către Asociația Atelierul de Creație.  Totodată înțeleg că datele vor fi utilizate doar în scopul desfășurării activității de voluntariat, pe perioada derulării contractului de voluntariat. Prin transmiterea CV-ului tău la adresa de e-mail de mai sus, declari pe proprie răspundere următoarele. Îmi exprim în mod expres consimțământul pentru utilizarea și prelucrarea, de către Asociația Atelierul de Creație a datelor mele cu caracter personal, în vederea îndeplinirii scopului propriu și anume participarea în cadrul activităților de voluntariat, cu respectarea legislației specifice în vigoare, până la momentul în care îmi retrag în mod expres acordul/consimțământul dat. Pentru îndeplinirea obligației de a fi informat(ă) de către operator, în vederea prelucrării corecte și exacte, contactarea se va face la numărul de telefon și adresa de email furnizate către asociație. Datele de contact și de identificare de mai sus: sunt corecte și complete; în cazul în care datele mele vor suferi modificări, mă oblig să anunț asociației în cel mai scurt timp posibil, în vederea actualizării acestora. Datele personale furnizate Asociației Atelierul de Creație sunt necesare în vederea participării în cadrul activităților de voluntariat, și vor fi păstrate până la îndeplinirea scopului detaliat mai sus, sau până la retragerea consimțământului acordat.Confirm că am fost informat(ă) despre prevederile Regulamentului general privind protecția datelor – RGPD (UE-2016/679), aplicabil din data de 25 mai 2018, pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și că mi s-au adus la cunoștință drepturile și responsabilitățile mele privind protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv: Dreptul la informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal; Dreptul de acces la date (art.15); Dreptul la rectificare ( art.16); Dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat) (art. 17); Dreptul la restricționarea prelucrării (art18); Dreptul de a vi se comunica orice rectificare sau ștergere a datelor cu caracter personal sau abilitatea datelor (art 19); Dreptul la portabilitatea datelor (art 20); Dreptul la opoziție (de a se opune prelucrării) (art. 21)Dreptul de a modifica sau retrage cordul/consimțământul de prelucrare a datelor; Dreptul de a notifica încălcarea securității datelor și de a depune sesizare/plângere la autoritatea competentă (ANSPDCP).
Pentru exercitarea acestor drepturi, te poți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, către Asociația Atelierul de Creație, la adresa: [email protected] .
Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share