Creative Night Talks: Sorin Predescu

Distribuie articolul:
Share

Pe 23 septembrie 2021, începe de la ora 21.00 Creative Night Talks  cu dr. Sorin Predescu. Detalii despre eveniment găseşti şi aici: event FB

Vă recomandăm să folosiţi hashtagul #CreativeNightTalks, să urmăriți evenimentul live pe Facebook Revista Atelierul și siteul https://www.revista-atelierul.ro/ pentru a afla informaţii despre speakerii şi programul pentru Conferinţele Creative Night Talks.  Creative Night Talks este live, în fiecare joi seara, de la ora 21.00 la ora 22.00, pe Fb Revista Atelierul,  şi în crossposting pe paginile de facebook ale partenerilor: Radio România Cultural, Depoul de Arta Urbana, Centrul de Proiecte Timișoara, Casa Artelor – Directia Judeteana pentru Cultura Timis si bineinteles si pe youtube Revista Atelierul: https://www.youtube.com/channel/UC4auHYA9QJCbMBew4G3XRJg 

 dr. Sorin Vlad Predescu

50 de ani, psiholog, lect. univ. dr. , cadru didactic la Universitatea de Vest Timișoara- departamentul de Științe ale Educației, Director executiv al Direcției Județene pentru Cultură Timiș, a.k.a. Casa Artelor. Căsătorit, doi copii. Fost canotor, fost actor, fost profesor de geografie, fost președinte al consiliului AFCN, fost debater, fost facilitator comunitar, fost ONG-ist. Pasionat de educație culturală, patrimoniu cultural, dezvoltare comunitară.

Detalii moderatoare: Mihaela Ion

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului şi este cofondatoarea proiectului Revista Atelierul. Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator.
>> https://mihaelaion.com/

Edițiile anterioare Creative Night Talks sunt disponibile pe site, pe Youtube și pe pagina de Facebook.

Primele 2 ediţii Creative Night Talks – sezonul de toamnă

Partener internaţional: Messe Frakfurt

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio București FM, Radio Timișoara, AGERPRES; Zile și Nopți, Iqads, Spotmedia, Zeppelin, Igloo, MagMob, Depoul de Artă Urbană, Cațavencii, Știri de Timișoara, Ziarul Actualitatea, Evenimente Bănățene, The Institute, Modernism, PRwave, Observator Cultural, Feeder, Munteanu, SMARK.

Proiect cultural realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara. Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara. Conținutul proiectului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Local Timişoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share