CITEȘTI

Târg de Cartier: Creative Christmas gift hunting

Târg de Cartier: Creative Christmas gift hunting

Distribuie articolul:
Share

Din dragoste pentru Crăciun, străzi în pantă, case cu povești, dar și pentru că ne dorim să încurajăm antreprenoriatul creativ, designerii și artiștii locali, anul acesta organizăm un târg de Cartier, la mai multe adrese, respectiv desenăm un traseu scurt între Str. Știrbei Vodă 104-106 (cafeneaua The Institute, acum The Owl) și Str. Cristescu nr 12. Distanța dintre cele două locații este mai scurtă decât un colind!

Târgul de Cartier va avea loc pe 4-5 decembrie și 11-12 decembrie, între orele 11:00 – 20:00 și ambele locații vor fi deschise publicului. Și vă invităm astfel într-o plimbare printre universurile creative a peste 40 de organizații creative și designeri, reuniți într-o selecție semnată de Room 21 (The Local Store of Curated Goods), alături de cadourile de Crăciun semnate de Creative Gifting, un colectiv creativ format din MUD, Atelier Tron și Sandra Berghianu, de o selecție de cărți semnată de Black Button Books, vin și mâncare gourmet de la Cote Wines, dar și de propunerile de sezon ale unora dintre cele mai apreciate branduri de design locale: De ceramică (by Mădălina Teler), Adelina Petcan, Maria Paltin, Ioana Petre, Designforkidz, și Giometria.

Lista desingerilor și a entităților selectate de Room21: Adelina Petcan, Ana Bănică Illustration, Arboritm, Ars Ana, Asociația Illustrart, Atelier Tron, AXA Porcelaine, Bianca Dumitrașcu, Bold Branding Studio, BumbagR, Cai verzi pe pereți, Carla Szabo, Combinatul Fondului Plastic, Deplin, De Ceramică by Mădălina Teler, Doriana Mărășoiu, Editura Arthur, Editura Frontiera, Editura Univers, Email de Sighișoara, Emilian Pospaii, Fabrik, Graphomat, Horjea 1956, Ioana Ciolacu, Maria Paltin, Mathe Deneș, Minitremu, NOK, Namastay, Noriel, Ommia, Ostra Berdo, P+4 Publications, Palpabil, QIP Design, Roșian Express, Sandra Berghianu, Studio MUD, Supersomething, To The Pointer, Tudor Prisăcariu, Tzim Tzum Books, Una ca Luna, Unique Moods, Zahra.

Și deoarece considerăm că cele mai frumoase cadouri sunt obiectele cu povești, realizate cu pasiune și talent, sperăm ca în acest decembrie să susținem cât mai mulți dintre noi business-urile locale și să alegem o plimbare în Cartierul Creativ  unde vom găsi obiecte sustenabile, dezvoltate de micii antreprenori locali în detrimentul produselor multiplicate în masă, globuri de sticlă în detrimentul decorațiunilor din plastic și timp petrecut cu prieteni, în spații speciale, în detrimentul timpului petrecut în trafic.

Facebook Event: https://fb.me/e/2GI4JZiKN

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share