CITEȘTI

Un-hidden Romania – Vezi și votează

Un-hidden Romania – Vezi și votează

Distribuie articolul:
Share

Primul apel Un-hidden Romania, dedicat fotografiilor de artă urbană, este în etapa de selecție publică.  Save or Cancel te invită să descoperi fotografii care relevă lucrări street art din orașe ca Brașov, București, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Sibiu, Timișoara, și să votezi până la trei imagini. Contribuie la selecția celor mai interesante fotografii înscrise în apelul deschis din cadrul programului multianual Un-hidden Romania. Primul apel premiază 3 fotografii care surprind într-un mod remarcabil lucrări street art din spațiile publice din țară.

Vizitează pagina apelului deschis pentru a vedea toate cele 81 de fotografii înscrise de cei 38 participanți, și pentru a vota preferatele tale. Cele mai votate 3 fotografii vor fi premiate și incluse în cadrul acțiunilor programului cultural Un-hidden Romania și în cadrul expoziției din Mai 2023, în București.

Calendar apel

  • 1 – 30 Noiembrie 2021, ora 23:59 / perioadă de înscrieri
  • 3 – 13 Decembrie 2021, ora 23:59 / perioadă de jurizare prin vot public online anonim
  • 14 Decembrie 2021 / anunț rezultate

Save or Cancel production va publica rezultatele selecției, în data de 14 Decembrie 2021, pe website-ul programuluihttps://un-hidden.ro.

Urmărește programul Un-hidden Romania: // Facebook: https://www.facebook.com/unhidden // Instagram: https://www.instagram.com/unhiddenromania // YouTube: https://bit.ly/UHR-playlist // Pinterest: https://bit.ly/UHR-pinterest // feeder.ro: http://feeder.ro/un-hidden/

Program realizat de Save or Cancel

Program co-finanțat de AFCN

Parteneri: Muzeul Național de Artă Contemporană (București), Facultatea de Sociologie și Asistență Socială(București), Amural (Brașov), Colegiul Național de Arte Regina Maria (Constanța), Asociația Artipic (Iași)

Parteneri media: Igloo, Zeppelin, The Institute, IQads, Revista Atelierul

Distribuit de feeder.ro. Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Despre Save or Cancel: Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană. Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share