FABERLAND | Pop-up Christmas Fair

Distribuie articolul:
Share

Vă propunem să încetinim timpul. Să ne dăm mai mult răgaz nouă! În vreme ce întreg orașul freamătă festiv cu nerăbdare pentru apropierea Crăciunului, noi ne deschidem porțile și vă întâmpinăm cu un târg alternativ, sustenabil, bazat pe conceptul de slow living.

În perioada 18 – 19 decembrie, Faber.community se transformă în FABERLAND și, împreună cu AMBASADA și FOR, organizează un târg de Crăciun, care va reuni mâncare și băuturi gătite cu drag și fără grabă de către AMBASADA, Mâncurry, Tuma Mobile Food și Vurgăr Caravan, lucruri meșteșugite cu atenție de către arhitecții FOR, creativii din comunitatea building.a.community și creativi invitați din oraș, muzică ambientală de la DJ precum Ulises, Search DiP și who:ratio, un foc de tabără și decoruri și atmosferă unică asigurate de Spontan.

În cadrul târgului, veți putea vizita toate spațiile FABER: atelierul arhitecților de la FOR, bistro-ul AMBASADA, atelierele creativilor din building.a.community (câteva dintre ele fiind Harababura
Vintage, OilRight, Gruni, Ludic), standurile creativilor din oraș care vor expune în sala multifuncțională (Librarul cu papion, SOSO SKIN, Atelier Bobar Deco etc.) și curtea FABER amenajată în tonul sărbătorilor.

De asemenea, întreaga curte va fi animată cu cei de la Azur invitând vizitatorii să descopere și atelierele Lapsus sau Artouching care vor fi deschise pe perioada târgului. Așadar, în perioada 18 – 19 decembrie, de la 12 la 21, vă invităm la un slow fair, un târg liniștit, cu atmosferă relaxantă, în care oricine se va putea bucura de un vin fiert cu prietenii și va putea cumpăra cadouri de Crăciun pentru cei dragi.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share