CITEȘTI

Label-ul feeder sound lansează PEACE IN UKRAINE VA...

Label-ul feeder sound lansează PEACE IN UKRAINE VA – vol I

Distribuie articolul:
Share

Pentru a ajuta în mod direct artiștii ucraineni în aceste vremuri grele și pentru a sensibiliza opinia publică cu privire la actuala criză umanitară, casa de discuri feeder sound prezintă primul volum al seriei PACE IN UKRAINE Various Artists.

Întrucât muzica este un limbaj universal care conectează culturile dincolo de granițe, iar feeder.ro este o platformă independentă axată pe muzică electronică underground și artă, în acest moment, susține pacea, curatoriind o compilație specială Various Artists pentru a strânge fonduri destinate să ajute direct artiștii ucraineni în aceste vremuri grele. O mulțime de producători din diferite țări au răspuns inițiativei feeder.ro, construind rapid o arhivă care încorporează diferite nuanțe și stiluri de muzică electronică, de la peisaje sonore relaxate și senine la ritmuri și texturi antrenante. Primul volum cuprinde 15 piese semnate de Ilya Yansima, Maayan Nidam feat. Life on planets, Matheiu & Max Jacobson, Nils Weimann, Odette, Orbit, Paul K, Peshka, Pîrvu, Ramona Yacef & Bill It, Enzo Leep, Shato, Unisson, Valeria Croft și Yaroslav Lenzyak.

Compilația Peace in Ukraine VA – Vol I, este disponibilă pe platforma Bandcamp.

Toate veniturile încasate din vânzări vor fi direcționate către conturile bancare ale artiștilor ucraineni cu care feeder.ro a colaborat anterior și cu care este în contact în prezent, precum Animated Sounds, Peshka, Komponente, Ilya Yansima, Ilya Cheise, Vlad Barocco, Orbit, dar și inițiativa lansată de Antipina Anna și Silat Beksi. Poți afla mai multe despre artiști parcurgând acest articol, și să descoperi alte inițiative de ajutorare locale sau internaționale aici.

Artiști: Ilya Yansima, Maayan Nidam feat. Life on planets, Matheiu & Max Jacobson, Nils Weimann, Odette, Orbit, Paul K, Peshka, Pîrvu, Ramona Yacef & Bill It, Enzo Leep, Shato, Unisson, Valeria Croft și Yaroslav Lenzyak

  • Titlu: Peace în Ukraine VA – Vol I
  • Label: feeder sound
  • Număr de catalog: FRSOVA001
  • Data lansării: 08.03.2022
  • Format: Digital

Despre feeder sound: feeder sound este o platformă de prezentare a talentelor locale și internaționale deopotrivă, alcătuită din DJ seturi și melodii proaspete meticulos curatoriate de revista online feeder.ro într-o colecție de sunete care promovează recunoașterea reciprocă și schimbul cultural între muzicienii din întreaga lume. Extinzându-și activitățile, feeder sound se sprijină pe baze solide, Dragutesku, Piktor, Oana și Bucurie fiind cei care au contribuit până acum la catalogul de vinil al casei de discuri. Vizitează paginile proiectului, feeder sound, EP reviews și exclusive premiere pentru a afla mai multe despre activitățile actuale și viitoare.

Despre Save or Cancel: Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share