CITEȘTI

Ediția specială a forumului SHARE începe pe 12 apr...

Ediția specială a forumului SHARE începe pe 12 aprilie

Distribuie articolul:
Share

SHARE Interiors Romania, un eveniment marca SHARE Architects, organizat și cu sprijinul Facultății de arhitectură de interior din cadrul Universității de arhitectură și urbanism ‘’Ion Mincu’’ și  Ordinului Arhitecților din România, va avea loc pe 12 aprilie la Hotelul Radisson Blu din București, dezvoltând o ediție specială, dedicată exclusiv arhitecților și designerilor de interior, care va pune accent pe networking profesional la cel mai înalt nivel și va prezenta ultimele tendințe în domeniu.

Ediția specială a forumului este dedicată arhitecturii, tehnologiei și designului spațiilor interioare din domeniile rezidențial, hoteluri și restaurante, comercial și birouri.

Networking profesional la cel mai înalt nivel

Tabloul speakerilor, cu peste 40 de invitați, reunește arhitecți și designeri de interior de renume din România și invitați speciali din Bulgaria, Grecia, Israel și Slovenia. Forumul își propune să creeze conexiuni în comunitatea de arhitecți și designeri de interior, cu scopul de a împărtăși idei, inspirație și a puncta excelența în arhitectură și design. Printre numele care se regăsesc pe agenda evenimentului se numără: Etan Kimmel (Israel), Petra Zakrajšek (Slovenia), Tilemachos Andrianopoulos (Grecia), Svetoslav Todorov (Bulgaria), Radu Teacă, Mihai Popescu, Anda Manu, Eliza Yokina, Cristiana Zgripcea, Adriana Gheorghiescu, Vladimir Mîndru, Victor Grosu, Matius Ichim, Alessandro Lusito, Alexandra Cosma, Alexandrin Buraga, Radu Călin, Mihail Neagu, Mădălina Bucur, Stefan Alberto Bianco, Cristina Căpitanu, Ștefan Prigoreanu.

‘’SHARE Interiors Romania este unul dintre cele mai importante evenimente de pe harta locală a designului interior și arhitecturii. Cine are intenția de a investi în amenajarea unui spațiu de locuit, hotel, restaurant, spațiu comercial sau de birouri ar trebui să fie prezent la acest forum, unde are oportunitatea de a întâlni cei mai importanți designeri si arhitecți români de interior, reprezentanți ai brandurilor lider din domeniu și a se informa asupra tendițelor în domeniu. – Florin Mindirigiu, fondator SHARE Architects

Conferințe, expoziții și workshop-uri

Pe lângă networking-ul propriu-zis, conferințele, workshop-urile și expozițiile sunt bazele evenimentului, accentul fiind pus pe teme cheie precum: “good living architecture”, “lighting design”, “sound design”. Conferințele sunt structurate pe sesiuni specializate – rezidențial, hoteluri, restaurante, comercial și birouri – și completate cu ateliere, care explorează, din perspective tehnice și creative, materiale și tehnologii. ‘’Mix and Match’’ este un atelier creativ, dezvoltat împreună cu Tarkett, care aduce în atenție o selecție atent aleasă de pardoseli, și este orientat spre regândirea soluțiilor destinate locului de muncă și generarea unui mix inovator de produse. Workshopurile dezvoltate împreună cu Zumtobel și Bose aduc în prim plan studii de caz și concepte de “lighting design” și “sound design”.

Secțiunea expozițională a evenimentului reunește branduri lider și completează paleta de informații privind materiale noi și tehnologii inovatoare. Expoziția Imaginarium din cadrul secțiunii ”Arts &Crafts” reunește artiști stăpâni pe materialele lor – piatră, lemn, bronz, metal sudat, sticlă, ceramică, porțelan sau materiale textile – care pot pune în operă proiecte personalizate în colaborare cu arhitecții și designerii, pentru proiecte de arhitectură și design interior. Artisti invitați: Vladlen Babcinețchi (sculptor), Dorin Marincovici (designer), Daniel Pop (artist vizual), Cornelia Brustureanu (artist vizual), Ramona Biciușcă (artist vizual), Florin Magda (sculptor), Daniela Fainiș (artist ceramist).

Informații suplimentare despre eveniment pot fi obținute pe pagina oficiala SHARE Interiors Forum

Forumurile SHARE au devenit, în ultimii 25 de ani, o rețea esențială de networking pentru profesioniștii din arhitectură și design, din Europa Centrală și de Sud Est. SHARE creează o platformă eficientă de cunoaștere și de înțelegere a diversității fenomenului arhitectural contemporan. În prezent, evenimentele SHARE au loc în 16 țări din Europa Centrală și de Sud Est, iar comunitatea SHARE Architects cuprinde peste 50.000 de membri din întreaga lume.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share