CITEȘTI

Înregistrarea Creative Night Talks cu Ioana Chira

Înregistrarea Creative Night Talks cu Ioana Chira

Distribuie articolul:
Share

Joi, 29 septembrie a avut loc a cincea ediție Creative Night Talks a sezonului 5, având-o ca invitată pe Ioana Chira – Gallery Manager Gaep.

Ioana ne-a vorbit despre geneza și misiunea galeriei Gaep, modul de orgaizare, experiența colaborării cu artiștii expozanți și vizitatorii galeriei și multe alte subiecte conexe.

Creative Night Talks este live, în fiecare joi seara, de la ora 21.00 la ora 22.00, pe Facebook Revista Atelierul,  și în crossposting pe paginile de Facebook ale partenerilor: Ministerul Culturii, Radio România Cultural, Depoul de Artă Urbană, Casa Artelor – Directia Judeteana pentru Cultura Timis și bineînțeles și pe canalul de Youtube Revista Atelierul: https://www.youtube.com/channel/UC4auHYA9QJCbMBew4G3XRJg 

Toate înregistrările din cadrul Creative Night Talks, sezonul 5, precum și edițiile sezoanelor precedente sunt disponibile pe:
www.revista-atelierul.ro
– contul Revistei Atelierul de Youtube: https://bit.ly/3gBqTFU
– pagina Revista Atelierul de Facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul

Ediţiile Creative Night Talks se desfăşoară în fiecare joi seara între 1 septembrie – 6 octombrie 2022 pe pagina de Facebook Revista Atelierul şi în crossposting pe paginile finanțatorilor şi partenerilor.

Conferințele Creative Night Talks sunt moderate de Mihaela Ion, manager cultural cu o experiență de peste 15 ani în domeniul industriilor creative şi culturale internaţionale, cofondatoare a Revistei Atelierul, doctor în istoria artei și curator independent.

Detalii organizator: Din 2010, Revista Atelierul este un promotor activ al industriilor creative naţionale şi internaţionale, cu un public de peste 9 milioane de vizitatori ai site-ului www.revista-atelierul.ro.

Comentarii

Inginer în protecția mediului cu o afinitate mare pentru estetică, design și funcționalitate. Cochetând cu desenul din copilărie și având o sete pentru inspirație creativă, voluntariatul în lumea creativilor mi s-a părut pasul cel mai firesc. Aventura mea cu Revista Atelierul a început timid în 2013, inițial ca voluntar, urmând apoi să devin membru asociat. Am început activitatea în Redacție cu articole din zona DIY, inspirație, recenzii pentru diferite evenimente creative. Mai apoi, participarea activă în proiecte cofinanțate de Ministerul Culturii sau AFCN, cum sunt Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de produs, Creative Night Talks, în roluri de PR&MKT m-a imersat cu adevarat în mediul creativ.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share