CITEȘTI

feeder.ro awards – apel deschis pentru proie...

feeder.ro awards – apel deschis pentru proiecte transdisciplinare

Distribuie articolul:
Share

Începând cu data de 23 iulie ești invitat/ă să participi cu cele mai bune proiecte transdisciplinare în cadrul noului apelului deschis feeder.ro awards.  Apelul feeder.ro awards este public, deschis către orice persoană fizică sau grup (echipă) de persoane fizice. Participanții pot fi managerii de proiect, membri ai echipei sau artiștii care au participat la implementarea activităților transdisciplinare.

Participanții pot înscrie maximum 3 (trei) propuneri în acest apel deschis, care are ca scop selecția celor mai relevante proiecte transdisciplinare, realizate în perioada 2018 – 2023.

Calendar apel deschis: 23 iulie 2023 – lansarea temei apelului deschis // 23 iulie – 19 august 2023, 23:59 – înscrieri pe website-ul proiectului //20 – 22 august 2023 – verificarea administrativă, organizarea și publicarea înscrierilor pe pagina dedicată apelului, pentru a putea fi votate de public // 23 august – 13 septembrie 2023 – selecția: vot online public anonim pe platforma www.feeder.ro/awards pentru 3 premii ale publicului // 14 septembrie 2023 – publicarea rezultatelor: anunțarea celor 3 premii // 15 septembrie 2023 – publicarea unei galerii permanente virtuale, care expune proiectele premiate.

Premiile publicului sunt selectate prin vot public anonim online, pe platforma proiectului. Premiul publicului – 300 lei net

Concomitent, echipa de proiect a alcătuit un shortlist cu 20 de proiecte transdisciplinare remarcabile, care vor fi evaluate de un juriu format din 3 artiști și manageri culturali apreciați, alături de 2 reprezentanți ai organizatorului Save or Cancel. Ca urmare a procesului de jurizare, 3 proiecte vor fi premiate. Publicarea rezultatelor apelului deschis și jurizării va avea loc în data de 14 septembrie 2023

Proiectul cultural este produs de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa și Andrei Racovițan, prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Parteneri media: Agenția de carte, Igloo, IQads, La pas prin Brașov, Litera 9, Modernism, Propagarta, Revista Atelierul, Revista Golan, The Institute, Zeppelin

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte culturale și editoriale.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share