CITEȘTI

Începe magia în acest weekend la Harababura Fair

Începe magia în acest weekend la Harababura Fair

Distribuie articolul:
Share

Harababura Fair, evenimentul emblematic pentru comunitatea creativă din Timișoara, își deschide porțile în acest weekend la Centrul de Proiecte, pe strada Vasile Alecsandri nr. 1. Cu fiecare ediție, evenimentul reușește să surprindă și să impresioneze, oferind vizitatorilor săi o varietate de produse unice, de la bijuterii lucrate manual și obiecte de decor artistice, la haine și accesorii de design original.

Harababura Fair este evenimentul perfect pentru toți cei în căutare de cadouri unice, suveniruri autentice sau pur și simplu pentru cei care doresc să petreacă un weekend plin de inspirație și creativitate. Printre expozanții acestei ediții speciale de Paște se numără: Artizana, Atelier Sabine, Ceramiceanu, D&D Dia’s Bijoux, Erin Gregor, Faina Ua, Flavours of Transylvania, Gruni, Ikona Jewelery, Magazen, Minimal Lines, Noir Design, Ocru, Pure Juniper Soap and Astudio, Roods, Simo’s Ceramics, Sunt Artă, Tanti Aglaia / Ema Cristescu, Zezere Ceramica Laboratorio

„Suntem încântați să dăm startul unei noi ediții Harababura Fair”, a declarat Delia Luchian, organizatoarea evenimentului. „Este o ocazie minunată pentru artiști, designeri și artizani să își expună creațiile și să interacționeze direct cu publicul. Așteptăm cu nerăbdare să oferim vizitatorilor noștri o experiență memorabilă și să îi încântăm cu tot ce avem mai bun de oferit din lumea creativă.”

Pentru mai multe informații despre eveniment și lista completă a expozanților, vă rugăm să urmăriți pagina de Facebook Harababura Vintage sau pagina evenimentului Harababura Fair.

Harababura Fair este organizat în parteneriat cu Centrul de Proiecte.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share