CITEȘTI

Video: Artizanii care au participat la lansarea At...

Video: Artizanii care au participat la lansarea Atelierul în Cluj

Distribuie articolul:
Share

Ca să ne putem lăuda că am avut artizani invitaţi talentaţi la lansarea celui de-al doilea număr al Atelierului am făcut un mic video. Iar pentru că numărul 2 se numeşte Eye Candy şi e despre toate lucrurile dulci şi frumoase am ales ca melodie de fundal I want Candy de la Bow Wow Wow.

Enjoy 🙂

………………

Eye Candy la Cluj from Teo Vladescu on Vimeo.

O privire rapidă asupra expozanţilor de la lansarea celui de-al doilea numărul al Revistei Atelierul – Eye Candy – în Fabrica de Pensule din Cluj.

The Peacockshop, Natura Paper, Elena Gheară, Sticlos de verde, Vintage Bumblebee, Gabriela Popescu, Kittenhood, Zazine, She who finds, Curcubeul din tine, Gândul de lemn, Ghemotoace, Jasmin Blanc şi muuulţi alţii.

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. es muy bonito todo lo que teneis puesto

  2. A fost o lansare speciala facuta cu mult drag, cu artizani priceputi si cu zambetul pe buze, cu lume buna si cu o echipa de nota 10 😀
    :* Multumim tuturor!

  3. Ralu

    22 iunie

    no buun! deci a fost asa fain, ca urmatoarea lansare, la noi la Timi va munci din greu sa fie si mai faina 😛

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share