Facem swap de Crăciun

Distribuie articolul:
Share

După succesul fulminant al swapului organizat de Domnișoara Babacilu la miez de toamnă, ne-am gândit să repetăm figura, de data asta, mai conservator, în perioada Crăciunului.

Vrei să primești un cadou supriză, super-special făcut cu mult drag de o colegă de breaslă? Bănuiam că da.

Tot ce trebuie să faci este să urmezi câteva reguli simple:

–        Până pe 30 noiembrie să ne lași aici un comentariu în care să ne spui câte ceva despre tine (ce-ți place, ce nu-ți place, orice crezi că e folositor pentru Moș)

–        Să ne scrii un mail cu adresa ta de acasă pe [email protected]

–        Să creezi un obiect handmade, inspirat de sărbători, special pentru partenera ta de swap

–        Să duci obiectul tău la poștă până pe 15 decembrie și să pândești postașul în zilele următoare

Pe 2 decembrie ne vom folosi de radom.org să facem perechi-perechi și-o să te anunțăm pe cine trebuie să cadorisești. Moșul tău, în schimb, rămâne secret, că doar nu credeai c-o să-ți stricăm surpriza.

Spor la crăciunit!

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Cazimi

    19 decembrie

    Am primit cadoul de la mos. Este un tablou tip mozaic, cu piese de sticla, pictate in cateva din culorile mele preferate. Ii multumesc domnisoarei din Suceava pe aceasta cale, intrucat alta cale n-am, fiindca nu mi-a lasat, din pacate, nicio adresa de email:(

  2. Cazimi

    18 decembrie

    Multumesc de incurajare, Anca. Intr-adevar, cadoul a ajuns si cadorisita mi-a scris un email extrem de emotionant.

    In dimineata asta am primit si eu avizul de la posta. Interesant lucru, cadorisita mea e din Moldova, iar Mosul meu – din aceeasi zona.

    Ah, mor de curiozitate ce o fi.

    • Anca

      19 decembrie

      Ce frumos! 🙂
      Si eu am fost tare incantata de cadoul de la Mos!

  3. Anca

    15 decembrie

    Hey,
    Ai putea sa ii scrii un mail si sa intrebi daca a ajuns..sunt sigura ca e tare dragut ce i-a trimis Mosul. 🙂

  4. Cazimi

    15 decembrie

    Eu l-am trimis deja pe al meu, ar fi trebuit sa ajunga pana acum. Nicio veste de la „copila cuminte” pentru care am fost Mos Craciun. Asta ma ingrijoreaza putin. Sa ii fi displacut asa de tare?

  5. Sonia B.

    30 noiembrie

    Draga Mos Craciun,
    dupa cum probabil ai aflat prin spiridusii tai, anul asta a fost totul despre pasiunile mele pentru Africa, pentru puzzle-uri, pentru rosu, pentru educatie, pentru accesorii si pentru prieteni. 🙂 Voi fi insa, ca in fiecare an, foarte fericita cu ceea ce voi gasi sub brad, in posta sau sub perna 🙂

  6. Zuza

    30 noiembrie

    Hello!

    Mie imi plac lucrurile simple si culorile calde. Imi mai plac foarte mult lucrusoarele pictate, dar in general orice e micut si delicat, fara prea multe briz-brizuri.
    Imi plac si lucrurile funny, cu mesaje haioase sau cu animalute, adooooor pisicile.

    Acum n-o sa mai am rabdare, abia astept cadoul! 🙂

  7. Tami

    30 noiembrie

    Super initiativa. Felicitari! In continuare va atasez scrisoarea mea catre Mos Craciun.

    Draga Mosule,

    Este pentru prima oara cand iti scriu. In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru cadourile pe care mi le-ai trimis de-a lungul anilor. Am auzit ca anul asta ti-ai marit echipa de spiridusi. De asemenea, am inteles ca anul asta ma lasi sa imi exprim dorintele in legatura cu cadoul pe care vreau sa il primesc. Asadar, mi-as dori un accesoriu sau un obiect decorativ. Imi plac culorile calde si placute. Abia astept sa vad ce surpriza mi-ai pregatit pentru anul asta. O sa te anunt imediat ce primesc cadoul sa iti spun parerea despre el.

    Te astept cu nebadare,

    Tami

    PS: Mosule, daca poti, trimite-ne si niste zapada de Craciun:)

  8. imi plac lucrurile facute din fetru, brosele de orice fel, in special cele cu flori, cerceii cu surub si buburuzele. 🙂

  9. Anda

    29 noiembrie

    Hello 🙂
    Super idea, felicitari pentru initiativa 🙂
    Acum despre ceea ce mi-ar place mie… un accesoriu (preferabil pandant, inel, bratara, brosa) cat mai funky, cu combinatii de culori tari dar care sa se echilibreze sau la polul opus poate ceva din culori neutre, sterse dar cu bun gust alese, ce ii este mai usor persoanei respective. Nu mi plac volanasele, dantela, strasurile, margelele/pietrele fatetate, in schimb imi plac,de obicei, obiectele realizate din pasta ceramica si cele din materiale textile sau chiar crosetate/tricotate.

    Mult spor tuturor si mai ales „Mosului” 😛

  10. Fillis

    29 noiembrie

    de abia astept sa vad cadoul….un accesoriu (inel, brosa sau bratara) realizat din materiale: pasta ceramica,material textil, crotetat sau tricotat in culori vesele:)nu e prea complicat

  11. Geanina

    29 noiembrie

    Ciao! Awesome idea! E prima data cand particip la ceva de genul asta si cred ca o sa fie super. Cu mine e simplu…Mosul ar putea sa citeasca oricare din mesajele lasate aici si sa se ghideze…i’m a girl that likes girly things…asa ca orice culoare sau dimensiune (ma bazez totusi pe bunul gust) si orice inseamna accesoriu( cercei, brose, cordelute, bentite, genti etc) dar si obiecte de decor cu sau fara scop o sa fie highly appreciated. Really what comes in hand and mind… Spor si multumesc!

  12. Liana

    28 noiembrie

    foarte faina idea si abia astept sa imi intru in rol:)
    mie imi plac foarte mult accesoriile, mai ales cele colorate si funny.
    numai bine!

  13. andreea scarlat

    25 noiembrie

    uff pai e destul de greu hmm imi plac chestiile vintage si dragalase.
    imi plac mult mult lemnul, dantela, perlutele, bumbacul asa in mare ah da si chestiile metalice mai vintage. si culori asa neutre sau cat mai „diafane” . ah da si lucrurile maaari in general 🙂

    • andreea scarlat

      25 noiembrie

      ohh yes forgot to mention how excited i am !! 😀

    • silviana

      28 noiembrie

      Mosule =)mie imi plac: smaraldele, matasea naturala,swarovsky,aurul roz pffff…in nici un caz. ma bucur de orice prostioara draguta
      abia astept :))

  14. andreea lipan

    25 noiembrie

    sunt foarte curioasa pentru cine sunt mos eu! si rugaminte pt cele care ii vor mai scrie lu mosu sa lase numele complet….sa se orienteze si mosu mai bine!

    daca nu, ma bazez pe mihaela sa imi trimita alaturi de datele persoanei si commentul lasat aici! 10x

  15. andreea lipan

    25 noiembrie

    Draga Mos Craciun,

    Imi pare rau ca nu ti-am mai scris in ultima perioada, dar am crezut ca vrei sa primesti scrisori numai de la copii mici, iar eu sunt un copil mare.

    Eu sunt o fetita cuminte si vesela si cam aiurita. Imi plac accesoriile care ies in evidenta si ador texturile naturale: lemn, lana, materiale textile.

    Te astept cu o placinta (facuta de mama) ca in vremurile bune!

    Andreea

  16. Ann

    25 noiembrie

    Super faina ideea! Brovo fetelor!

    Imi plac cerceii la nebunie, nu am o preferinta anume . Ar fi dragut ceva care sa se potriveasca cu craciunul!

    Va pup! O zi superba!

  17. magda

    25 noiembrie

    Scuze : am trimis de 2 ori mesaj…credeam ca nu s-a trimis caci am ceva probleme cu computerul…
    Craciun fericit si sarbatori de poveste tuturor!

  18. magda

    25 noiembrie

    Imi pare o idee frumoasa/imi plac cadourile facute manual (podoabe,gentute sau orice e de bun gust si inspirat din spiritul Craciunului..)
    Spor la craciunit!

  19. magda

    25 noiembrie

    Imi pare o ideea frumoasa/ imi plac lucrurile facute manual (podoabe,gentute obiecte decorative pentru sarbatori…)Orice cadou facut cu drag ,si mai ales daca e handmade ,e o bucurie.Salutare si spor la craciunit!

  20. Jewelswithlove

    24 noiembrie

    Sper ca Mosul sa gaseasca o multime de ajutoare aici!Iar faptul ca vom darui ceva facut de mainile noastre,e o satisfactie in plus!Iubim,daruim,suntem mai buni,iata principalul castig:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share