CITEȘTI

Alături de Adrian Hădean despre handmade şi gastro...

Alături de Adrian Hădean despre handmade şi gastronomie

Distribuie articolul:
Share

Adrian Hadean este gastronom şi blogger culinar şi am reuşit să smulg de la el câteva răspunsuri pentru revista noastră, mai ales acum, când numărul de noiembrie este dedicat bărbaţilor.

Am primit nişte răspunsuri haioase şi pline de personalitate, pe mine una m-au şi făcut să mă mai uit pe blogul lui…e musai să faceţi şi voi aşa. Descoperiţi acolo câteva bunătăţi…yumyyyy!!!! Întrebările sunt mai jos…şi răspunsurile la fel. Enjoy!

Cum începe o zi obişnuită Adrian Hadean?
Mă trezesc, las câinele afară, pornesc cafetiera şi calculatorul, mă spăl pe dinți și, cu cafeaua alături, mă pun la calculator și-mi fac articolul pentru blog. Adică scriu textul și încarc pozele. Într-o zi normală, după ce postez fac micul dejun și apoi îmi văd de treburi.

2. De cand pasiunea pentru gatit?

Din copilărie.

3. Cat de mult conteaza aspectul unei mancari?

Contează destul de mult dar nu atât de mult încât să pierzi jumătate de zi aranjând farfuria. Ideal ar fi să ai suficient de mult simț estetic încât să faci mâncarea să arate bine fără o schemă desenată înainte.

4. Barbatii sau femeile sunt mai priceputi in bucatarie?

Nu răspund la provocări:)). Priceperea în bucătărie nu ține de sex ci de vocație, exercițiu și talent.

5. Ce recomanzi unui barbat sa gateasca pentru o seara romantica?

Eh, dacă ar fi atât de simplu…:).  Nu cred în ideea de cină romantică. (Pe blogul personal Adrian scrie asa : „Cum vine asta…cina romantica?”)

6. Cum iti petreci timpul liber, ce pasiuni ai?

Citesc, alerg, merg cu bicicleta, plimb câinele. Viață de om normal. Cred.

7. Ce parere ai despre hainele realizate unicat?  Ti-ar placea sa porti asa ceva?

N-am nicio părere. Adică nu una care să conteze. Cred că a fi folositor e mult mai bine decît a fi unic. Asta în general. Se aplică la oameni, mâncare, haine ori alte obiecte. Sigur că apreciez munca și creația dar nu vreau să-mi dau cu părerea despre lucruri pe care nu le cunosc.

8. Ce stil iti place sa abordezi, din punct de vedere vestimentar?

Îmi place să mă îmbrac lejer. Hainele mele n-au misiunea de a spune ceva despre mine ci aceea de a mă face pe mine, purtătorul lor, să mă simt bine, liniștit și sigur. Iubita mea are grijă să nu arăt ca un papagal (la propriu) când ies din casă și tot ea îmi cumpără hainele, eu fac asta foarte rar. Îmi plac și ținutele sobre dar și cele vesele, tinerești, colorate, procesul prin care ele intră în posesia mea mă deranjează însă. Adică nu-mi place să merg la cumpărături. De obicei sunt chemat în magazine doar la probă, căutarea hainelor mă descurajează total și încerc să scap de ea.  De obicei reușesc.

9. De la 1, la 3 care sunt accesoriile barbatesti preferate?

Ceas, curea, butoni.

10. Ce cadou ti-ar placea sa primesti de Sarbatori? (dar nu legat de gatit)

Nu spun. I-am scris lui Moș Crăciun și mă tem că dacă divulg, n-o să-mi mai aducă. Glumesc. Nu-mi doresc nimic altceva decât să fiu sănătos și să le pot dărui bucurii celor ce-mi sunt dragi.

Blogul lui e tare interesant si plin de idei de tot felu` am gasit gateva retete super bune si gata sa le facem acum de sarbatori 😛

Felul 1 : Zamă de cartofi cu afumătură

Felul 2: Ardei umpluti

Desert:  Chocolate lava, un desert spectaculos de simplu

Pofta buna!!!!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Alexandra Coman

    18 noiembrie

    Ce legatura are Adi Hadean cu handmade-ul???? :)))

    Traficul cu orice scop poate sa va aduca pe termen scurt succes, insa pe termen lung va aduce dezastrul pentru site-ul vostru…

    • mihaella.ion

      19 noiembrie

      Realizam un numar dedicat [handmade]boys, dedicat lor.
      Vrem sa stim ce accesorii prefera sa primeasca un baiat, de unde isi procura hainele unicat si de ce apreciaza handmade-ul. Incercam sa privim si din alta perspectiva handmade-ul facut de [handmade]boys and girls si dedicat cu precadere baietilor.

      Vrem sa aflam ce este handmade-ul pentru ei, in aceasta piata a domnitelor si doamnelor artizan si ce achizitioneaza cele mai multe produse.

      Te asteptam cu mare drag la evenimentul Atelierul de pe 28 noiembrie sa vezi ce am descoperit 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share