Swap de primăvară

Distribuie articolul:
Share

Ne-am bucurat tare că v-a plăcut atât de mult swapul organizat cu ocazia Crăciunului, așa că ne-am decis să sărbătorim, ca și anul trecut, sosirea primăverii cu un nou swap.

Ce trebuie să fac pentru a mă înscrie la swap?

  • Dacă vrei să participi la swapul de primăvară spune-ne asta printr-un comentariu la acest articol, în care să menționezi câteva lucruri despre tine, ce îți place, ce nu-ţi place, culori preferate, pasiuni sau orice crezi că ar trebui să ştie partenera/partenerul de swap despre tine.
  • Apoi, este important să ne scrii un email la adresa [email protected] cu numele și adresa unde dorești să primești pachețelul tău. Ai grijă să scrii adresa corect, citeşte de 2-3 ori adresa, să nu se fi încurcat literele, numerele.  Noi şi partenera ta de swap nu avem de unde să ştim că există o încurcătură în adresă.  Neapărat să ne spui şi judeţul tău întrucât există mai multe oraşe cu acelaşi nume în diferite judeţe din Romania.

Care este perioada de desfășurare a swapului și cum vom proceda?

  • Înscrierile pentru swap se vor face în perioada 31 ianuarie – 19 februarie.
  • Pe data de 20 februarie vom afla cu ajutorul random.org care sunt partenerii ficăruia și apoi vei primi un email cu datele partenerei tale/partenerului tău, dar vom posta și pe site rezultatele.
  • Urmează să creezi ceva handmade special pentru partenera ta/partenerul tău de swap. Poate fi orice, important este să transmită bucurie. Dacă produsul trimis nu este realizat de tine, te rog acordă drepturile de autor prin scrierea numele artizanului de la care ai achiziţionat creaţia.
  • Adaugă şi o mică felictare de Mărţişor, nouă ne plac felicitările la nebunie, cred că şi vouă!
  • Și apoi să duci obiectul creat de tine la poştă până pe 29 februarie şi să pândeşti poştaşul zilele următoare.
  • De asemenea, îţi recomandăm să iei legătura prin mail cu partenera ta de swap, pentru a o anunţa că ai primit coletul.
  • Nu uita să faci o poză la cadoul primit şi să ne-o trimiţi.

Spor la meșteșugărit și multă inspirație!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Catalina

    8 februarie

    Ma inscriu si eu.
    Imi plac prea multe lucruri ca sa pot face o lista. Imi plac toate culorile. Imi plac bijuteriile, dar port doar cercei(cu surub), poate inele.
    Si imi place sa primesc cadouri(ori fel de cadouri) si sa daruiesc

  2. lucashop

    7 februarie

    Hop si eu!
    Iubesc tot ce e colorat,mov,turcoaz,verde….fimo,hand-made,original,lovely!O creanga cu flori de cires sau un ghiocel,stanjenel sau toporas!

  3. Al doilea swap la care vreau sa particip si eu! Primul a fost tare frumos, asa ca imi place culoarea albastru, imi plac inelele, brosele si bratarile, imi plac florile, cafeaua, lucrurile vintage si sa pictez/desenez. De abia astept sa vad pe cine extrag!

  4. Florentina

    6 februarie

    Ma inscriu si eu!
    Mie imi place tot ceea ce e frumos, in general, si ce e handmade, in special.

  5. Aurora

    5 februarie

    nu pot lipsi de la acest swap; imi place mult sa mesteresc din orice material, imi plac mult lucrurile handmade si culorile vesele .Iubesc florile si animalutele – doar pisicutele si cateii – ; imi place sa fac bijuterii dar nu prea le port ci sa le daruiesc; Ma voi stradui ca partenera de swap sa fie placut surprinsa .

  6. Valentina

    4 februarie

    Bine v-am gasit, oameni frumosi 🙂 Am rasfoit de curand imaginile Atelierului cu swap-ul de Craciun si mi-a placut atat de mult incat mi-am zis ca trebuie sa particip la urmatorul! Din lucrurile care imi plac fac parte: ciocolata, sapunurile handmade, hartia de impachetat deosebita, telegramele retro, stilul shabby chic, ceaiul, lucrurile din lemn pictat sau cele de tip ierbar cu rasina. Ce nu imi place: galbenul, obiectele din fimo, plasticul, cerceii supradimensionati, accesoriile de pus in par 😛 Abia astept sa stiu cine imi va fi partenera de swap si sa incept sa ma gandesc ce i s-ar potrivit!

  7. Bună! Am participat la swap-ul de Crăciun și mi-am zis de ce să nu particip și la acesta, mai ales că primăvara este anotimpul meu preferat. Atunci totul înforește, e verde si proaspăt. Iubesc florile, ador fluturii și tot ce e mic și gingaș. Șiii… pentru că ador primăvara am ales ca unul din cele mai importante evenimente din viață să aibă loc primăvara. Anul acest amă căsătoresc!!!! Culorile preferate…coralul, turcoazul, culorile prăuite, pale. Pentru partenera de swap, poate să realizeze ceea ce-i place ei din ce-i place ei. Orice cadou este bine primit și apreciat.
    Aștept cu nerăbdare mărțișorul și împreună cu el primăvara!

  8. Gaby Galamaga

    3 februarie

    Ma înscriu cu mare drag și eu la acest swap.
    Nu sînt pretențioasă când este vorba de handmade 🙂
    Fiecare vede frumosul în felul lui și apreciez …
    Lucrez cu orice materiale am la îndemână, dar mai ales ador să dau viață nouă lucrurilor vechi și care reușesc să mă plictisească. Pentru cine va să fie partenera mea de swap (că se alege la întâmplare din cîte am înțeles), o să fie cred eu o surpriză plăcută! 🙂

  9. Evident ca nu puteam lipsi si eu de aici. Sa va spun despre mine deci: sunt o fire copilaroasa, poate chiar prea copilaroasa care iubeste buburuzele, oitele, soriceii:”> . Imi plac lucrusoarele vesele si foarte colorate, culorile prafuite, pale, iar preferatul meu este tealul. Lucrez cu materiale textile, am cochetat si cu pictura, iar mai nou cu broderia. Iubesc nasturii cu diferite forme, modele si ii ador pe cei speciali pe care ii si colectionez. Tot la capitolul colectie intra si cutiutele din metal, de orice marime si forma.
    Ma bucur enoorm ca am o noua ocazie de a participa la un swap chiar de ziua mea. Sunt un martisor usor intarziat(02.03)…deci Rux, nu esti singurul martisor pe aici!

  10. Cu mine o să fie ușor. Îmi plac prea multe lucruri. Îmi plac chestiile purtabile cu mesaje sau modele tematice (science related și I’m such a fangirl când vine vorba de Doctor Who, House, Sherlock, Dexter și desenele copilăriei), Tetris, pisicile, nasturii neobișnuiți, metalele, fotografia (și arta, în general. O și studiez la facultate), obiectele făcute din carton, cutiile de orice fel, lanțurile din orice, jucăriile croșetate, păsările, marea, oja, lămpile (lumina, de fapt), tocurile, cravatele și papioanele, broșele, brioșele, să gătesc și să mănânc, să călătoresc, sticla, oglinzile, obiectele vechi cu vopseaua sărită, dantela, pielea, fetrul, ceștile, ceaiul, ciocolata cu lapte și albă, toate culorile (de fapt, ar fi drăguț ca cine are să-mi trimită mie să aleagă ceva în culoarea lui/ei preferată, ar însemna mai mult), zăpada, ploaia, iarba udă, roua, portocalele… Aș putea continua la nesfârșit. Sunt nerăbdătoare să aflu cine-mi va fi partenera!

  11. Ramona

    2 februarie

    ma inscriu si eu..si la acest swap..:)
    sunt o fire vesela..si usor copilaroasa
    imi plac toate culorile dar am o tendinta in ceea ce creez si port catre culorile inchise
    iubesc primavara pentru ca anotimpu in care m-am nascut, si tot ce e legat de ea
    imi plac toate lucrusoarele handmade…pentru ca fiecare are o poveste in spate, fiecare este migalit cu atentie si drag
    abia astept sa incepem 🙂

  12. Murmu

    1 februarie

    Cum sa ratez asa ceva? am participat si la swap-ul de Craciun asa ca trebuie sa participi si la asta, just nu?:P
    So ce imi place…pfff..multe:) Imi place arta in general, imi place sa desenez, pictez, creez, imi plac culorile pastelate mai ales light blue, imi plac dot printurile, imi plac animalele, biciletele, imi place sa imi decorez camera ori de cate ori am ocazia, imi plac obiectele cu gust si rafinament. Mai multe despre mine puteti gasi pe blogul meu:P

    Abia astept sa imi cunosc partenera de swap! Kiss

  13. anda's

    1 februarie

    Mi-am luat inima in dinti si iata ca ma inscriu si eu la swap (grozava idee swap-ul asta)! Ce pot sa spun despre mine … am o fetita de 1 an si 4 luni care imi ocupa aproape tot timpul; dar in timpul ramas imi place sa mesteresc de toate: sa crosetez, sa tricotez, sa decorez, mai nou cochetez si cu tatting-ul, iar in copilarie am pictat mult..
    In rest, imi place negrul dar si albul, imi place vara cu soare si nu imi place deloc frigul si zapada.. Ador copiii si cel mai mult, imi place sa pot face oamenii fericiti.
    Nu prea port bijuterii, si ador obiectele decorative handmade.
    Cred ca e suficient, daca nu prea mult!
    Astept cu nerabdare PRIMAVARA si 1 MArtie!!

  14. Rux

    1 februarie

    Buna!! Al doilea SWAP la care particip cu emotie si drag de joaca:)

    1. Ce imi place: sa creez. Crosetez amigurumi(papusi, jacarii etc) si nu numai, tricotez lucrusoare pentru papusile crosetate. Imi plac hainutele pentru animalute si il alint pe catelusul meu cu cate o creatie proprie, utila pentru sezonul rece, sau asa sa fie si el cochet de martisor – nimic exagerat insa:P, ca doar e baietel.
    Imi place sa margelesc, sa ma joc cu hartia si sa desenez.. Sa citesc, sa scriu, sa vizionez cate un film bun sau desene animate/anime-uri. Imi place cultura in general si in special: a noastra, a japonezilor, a englezilor si irlandezilor:D.
    Lucru manual este o terapie pentru suflet in primul rand, asa ca apreciez intregul proces creativ :P.
    Culori preferate? Imi place violetul/mov – ametististul, liliacul-, rosu spre visiniu, verdele si albastrul combinat cu galben.. De fapt imi plac culorile in general:)).

    2. Ce nu imi place si e important pentru mine sa scriu si acest lucru: nu imi plac lucrurile parfumate! De fapt imi fac rau, la fel ca si ce este chimizat puternic si nici nu folosesc asa ceva in creatiile mele:).

    😀 Acestea fiind spuse, abia astept sa ne bucuram de joc, de venirea primaverii si martisor (eu chiar sunt martisor – sunt nascuta in martie:P)!!

  15. Mi-ar placea sa pot participa si eu, in sfarsit. Avand in vedere ca sunt in mutare din Suedia in Romania, o sa pot trimite creatia pe 9 martie, imediat cum ajung in tara. Daca se accepta, eu ma bag ;).
    Hobby-ul meu este scrapbooking-ul, imi plac culorile vesele si pastelate, florile (lalelele albe, roz si mov inchis, chiparoasele), imi plac toate anotimpurile, bijuteriile din material textil, obiectele delicate din hartie si material textil, decoratiunile interioare, stilurile shabby-chic si vintage.
    Astept cu nerabdare sa ma apuc de creat (daca cineva va accepta sa-si primeasca darul cu putina intarziere);).

  16. Merica

    1 februarie

    Suuuupeeer…ne place, ne place, ne place 😀
    ME… mamica a unui ingeras de 7luni, Emilia, care este innebunita dupa cercei, chestii funny crosetate sau personalizate, tot ce tine de „ritualul” ceaiului(canite, cupcakes :P). Culori preferate: verde, mov, galben, culori pastelate cam toate culorile care imi aduc aminte de primavara, anotimpul preferat pe care abia-l astept.

  17. Ema

    31 ianuarie

    Ma inscriu la swap. Uraaaaa.
    Iata lucrurile si culorile ce imi plac: felicitarile, lucrurile crosetate si tricotate, nasturii din polymer clay, tot ce e quilling, culorile vesele, florile, pasarile, fundele si panglicile cu modele inedite.

  18. Monica Delia Radu

    31 ianuarie

    In sfarsit ma inscriu si eu si abia astept sa vina 1 Martie :X si in plus si sa imi cunosc partenera.
    Eu sunt o fire exploziva,desi sunt studenta la filosofie in ultimul an, imi plac mult culorile vesele, ador cafeaua si o beau mai cu drag decat cei 2 l de apa 😀 Am o relatie speciala cu cartile si lunar iau cu mine acasa 2-3 , la fel cu cerceii, am un panou imens langa usa si este in crestere,dar nu ma pot abtine,cand trebuie sa plec undeva am impresia ca nu am cercelusii potriviti. Am mari dileme cu parul, incerc sa il cresc si ma lupt cu tentatia unei tunsori scurte,de aceea stau cu ochii pe voi,sa vad cu ce sa mai ma conving ca parul meu merita sa arate vesel si colorat cu accesoriile potrivite.
    Va pup, ma intorc la bibliografia mea! Astept sa vad pe cine o sa fericesc, e o ocazie sa imi testez intuitia fiindca pana acum am facut celor pe care ii cunosc cadouri pe care le-au adorat si fara sa stiu foarte multe detalii despre ei.

  19. Ligia

    31 ianuarie

    Clar vrem din nou, ca de Craciun a fost tare fain! Maria are acum aproape 9 luni, ii plac foarte mult culorile si lucrurile din lemn. Mie imi plac lucrusoarele crosetate si cele din fetru, dar nu prea port bijuterii. Amandurora ne plac florile si culorile calde (mai ales la cum arata vremea, culorile calde sunt obligatorii 🙂 )

  20. ShOOka

    31 ianuarie

    Oh Hello Hello!
    D-abia asteptam acest post!Tare dornica sa particip si eu 🙂

    Primavara este sezonul meu preferat, imi place verdele, mirosul de prospetime, zambilele si in special cele de culoare mov (culoarea mea preferata).
    Ah apropo…Eu nu sunt romanca dar am crescut in Romania si ma fascineaza traditia de martisoare, inca mai am martisoarele primite chiar din timpul gradinitei…de acum multi ani in urma 😉 In Iran, noi sarbatorim anul nou iranian in primavara deoarece sarbatorim reinoirea naturii, renasterea si viata, nu vi se pare grozav?
    Va pup
    Ghazaleh (ShOOka Design)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share