CITEȘTI

Cursuri de seară la Școala de Bijuterie Contempora...

Cursuri de seară la Școala de Bijuterie Contemporană

Distribuie articolul:
Share

Școala de Bijuterie Contemporană lansează prima serie a cursurilor de seară, un modul de inițiere pentru oameni creativi care doresc să experimenteze pe cont propriu tehnici dobândite într-un mod profesionist. Ținute de designerul Alis Lalu, aceste cursuri sunt structurate într-un format de 6 sedințe în două săptămâni consecutive.

Participanții vor avea contact cu tehnici consacrate ale bijuteriei ce vor fi supuse unui proces creativ stabilit încă de la începutul cursului. Toate detaliile și etapele tehnice vor avea însă un caracter foarte general, putând deveni cu siguranță o bază solidă pentru lucrul pe cont propriu după terminarea cursului. Tehnologiile predate vor avea un suport tehnic primar, folosind 90% scule de mână și oferind în acest fel cursanților posibilitatea de a continua, ulterior, individual, fără necesitatea unui inventar de scule și mașinării sofisticate.

Cursanții vor avea posibilitatea de a-și exprima creativitatea artistică într-un cadru profesionist, lucrând cu materiale precum argintul, pietre semiprețioase și lemn exotic. Mai mult decât atât, deprinderile formate în cadrul cursurilor le vor oferi vocabularul tehnic necesar pentru debutul în domeniul bijuteriei.

Cursurile au loc la adresa: strada Smârdan nr. 30, etaj 1.

Detalii despre cursurile găsiţi la: contact@scoaladebijuteriecontemporana.ro

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share