Colivie decor

Distribuie articolul:
Share

Din seria înfrumusețării spațiului preferat, astăzi m-am gândit să vorbim despre coliviile decorative.

Mi se par adorabile, sub diferite forme, culori și confecționate din diferite materiale, sunt ușor de introdus în decor, dau un aspect vintage care te duce într-o lume de basm și pot fii punctul de atracție din orice încăpere.

Sursa

                     Sursa

Pot fi folosite simple sau decorate după preferințele și personalitatea fiecăruia, vopsite în orice culoare și accesorizate în funcție de inspirație.

Se pot confecționa din lemn sau fier forjat cu diferite aplicații și utilizate sub multe forme și întrebuințări, cum ar fi cele pentru suport de lumânări, umplute cu flori sau cu obiecte dragi care merită să fie în centrul atenției.

Sursa

Sursa

Se pot amplasa aproape în orice cameră dar și în grădină sau se pot folosi pentru decorarea unui eveniment deosebit, cum ar fi o nuntă sau o aniversare specială.

Sursa

Sursa

Sunt frumoase, dar nu și foarte accesibile. De aceea m-am gândit că am putea să confecționăm una la un buget restrâns, după imaginația și gustul propriu.

Am ales pentru aceasta o colivie din lemn și iată cum se procedează:[starlist]

  • Se desenează mai întâi proiectul și se calculează la milimetru materialul pe care îl vom utiliza;
  • Ne vom folosi de un creion, un echer, o riglă și un compas pentru a nu da greș în măsurători;
  • Vom tăia bucățile mici la un traforaj electric apoi le vom asambla după forma dorită și le vom lipi cu un adeziv special;
  • Colivia astfel făcută o vom accesoriza cu încuietori de metal și cârlig și o vom decora și picta în culori acrilice. Astfel, colivia este numai bună pentru lucruri ușoare, care merită să fie văzute și admirate de o lume întreagă.

[/starlist]

  

Sursa

Enjoy!

Sursa imagine featured.

Comentarii
3 Comments
  1. Gaby Galamaga
Share