CITEȘTI

Participă la “Noaptea albă a creatorilor și design...

Participă la “Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs”

Distribuie articolul:
Share

Dragă creatoare sau creator,

Pe 1 aprilie 2010 se lansa online Revista Atelierul – prima revistă de handmade din România! Un proiect făcut din pasiune și dragoste pentru frumos care pornea la drum cu un scop bine definit:

Revista Atelierul a a apărut din nevoia de a promova tot ceea ce înseamnă handmade de calitate, de a aduna la un loc lucruri handmade născocite de minți creative și mâini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend și interviurilor cu artiștii handmade pe care îi admiră.
Ne-am propus să susținem și să răspândim tot ceea ce înseamnă stil de viață sănătos, ecologic, reciclare, de aceea vei găsi un spațiu consistent pe site-ul nostru dedicat acestor subiecte.
De asemenea, încercăm să oferim o viziune practică asupra a ceea ce înseamnă marketing pentru produsele handmade, prin articolele “la obiect” cu sfaturi pentru tot felul de probleme de care micii artizani se lovesc când încearcă să își promoveze creațiile.

Nu știm nici noi cum, dar timpul a trecut repede-repejor și iată că ne apropiem deja de aniversarea a 2 ani de Revista Atelierul. Și cum altfel mai bine am putea să sărbătorim, decât cu un mare eveniment handmade asezonat cu tot felul de invitați și activități interesante!

Marea sarbatoare se va ține joi, 5 aprilie, între orele 17:00 și 24:00 la Energiea/ Expirat (Brezoianu colț cu Lipscani) iar taxa de participare este de 100 de lei.

noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs

Ca participant vei avea la dispoziție scaune și mese din partea localului. Trebuie doar să ne spui de cât spatiu/mobilier ai nevoie.
Mai trebuie să știi și că toți participanții la târg vor fi promovați prin articole pe site-ul Revistei Atelierul, iar creațiile lor vor fi prezentate în catalogul evenimentului.
Paginile catalogului vor conține 9 imagini (editate de noi) de la fiecare creator, logo-ul său și toate datele de contact. Pagina ta va fi transformată și într-o invitație personalizată la eveniment numai bună de trimis clienților fideli sau de postat pe blog și pe Facebbook.

Și pentru că nu putem organiza un targ, pur și simplu, ne-am gândit la tot felul de activități amuzante și creative.
Pentru a intra în atmosfera handmade vom proiecta tutoriale filmate de noi și, bineințeles, toate numerele revistei Atelierul.
Vom avea o Zona de Ateliere demonstrative la care te poți înscrie și tu daca vrei să-ți uimești clienții și să le arăți procesul tău de creație.
Vom avea un Free Shop în care poți aduce să dai la schimb:
– accesorii handmade sau vintage
– obiecte decorative
– furnituri
– cărți și reviste (de hobby & crafts bineînțeles)
În Cabina Foto poți să “probezi” și să te amuzi cu măști, ochelari și mustăți handmade. Sau, și mai bine, să inviți vizitatorii să se pozeze purtând accesoriile tale!
Vrem să facem și o tombolă pentru vizitatori, iar pentru asta te invităm să ne propui o creație de-a ta ca premiu.
Iar pentru că așa sărbătoare nu se poate poate încheia pur și simplu, de la ora 24:00 vom avea un concert Loungerie II.


noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs

Târgul va fi promovat  prin intermediul partenerilor noștri media + alte 50 de site-uri culturale, de evenimente.

Dacă vrei să te înscrii la târg așteptăm de la tine un mesaj pe adresa [email protected] în care sa incluzi:
– o scurtă prezentare a ta
– un link spre creațiile tale
– necesitățile de spațiu/mobilier
– dacă vrei să ții un atelier demonstrativ
– dacă vrei să ne propui o creație de-a ta pentru premiu

Înscrierile la târg se vor încheia pe 17 martie iar confirmarea noastră o vei primi pe 19 martie.

PS: Dacă n-ai mai participat până acum la târguri handmade, atunci e bine să știi că târgurile sunt metoda perfectă pentru a cunoaște oameni talentați și creativi “din breaslă”, pentru a-ți crește vizibilitatea în lumea handmade din ce în ce mai competitivă și, mai ales, de a-ți prezenta creațiile în mod direct clienților.

O primăvară minunantă,
Echipa Atelierul

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Narci

    20 martie

    Am trimis un mesaj pentru inscriere; cum aflu daca voi participa la „Noaptea alba . . „?
    Citind celelalte mesaje am constatat ca eu am rezolvat deja o problema pentru ca am o Intreprindere Individuala cu acte in regula.
    Multumesc

  2. Olivia

    16 martie

    Buna ziua, as dori sa primesc si eu pe email informatiile referitoare la PFA / SRL, daca se poate participa sau nu in cazul in care nu avem inca statut juridic. Multumesc anticipat

    • In cadrul evenimentului este permisă vânzarea en-detail cu respectarea legislației în vigoare în România. Respectarea legislației este în sarcina expozantului.

  3. Doricica

    15 martie

    Vreau si eu sa primesc pe mail raspunsul va rog.!!!

  4. Zazine

    15 martie

    V-am trimis pe mail raspunsul venit de la contabila noastra.

  5. valys

    13 martie

    Ok, asteptam un raspuns.

  6. Este foarte dificil sa va dam un raspuns clar, pentru aceasta situatie, vorbim cu contabila si revenim cu un raspuns. Ar fi indicat sa fiti ONG, PFA, SRL indiferent de evenimentele la care vreti sa vindeti pentru ca din punct de vedere legal nimeni nu are voie sa vanda nimic fara sa aiba un statut juridic.
    Revenim cu un mesaj dupa ce vorbim cu contabila noastra.

  7. valys

    13 martie

    Salut,ne raspunde si noua cineva?

  8. valys

    12 martie

    Salut,voiam sa intreb acelasi lucru:daca este posibil sa participi si daca nu ai PFA sau AF?Multumesc.

  9. Buna
    Sunt noua pe aici si nu am mai participat niciodata la un targ hand-made. Ma ocup cu realizarea sapunurilor naturale prin metoda Melt & Pour.
    Vreau sa stiu daca pot sa ma inscriu si sa particip la targ chiar daca nu am PFA, sau II sau AF, etc si nici certificat de producator.
    Astept raspuns
    Cu drag,
    Crina

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share