CITEȘTI

Post-event Swapul de Vară Atelierul

Post-event Swapul de Vară Atelierul

Distribuie articolul:
Share

Am avut peste 60 de participanţi la swapul de vară Atelierul (Wow !).  Incă se mai primesc cadouri, unele sunt pe drum, altele sunt deja purtate cu mândrie de cele ce le-au primit. Am primit multe mulţumiri pentru acest swap, dar şi câteva obiecţii, le-am primit pe toate cu acelaşi zâmbet şi entuziasm, întrucât ştim că în aceeaşi măsură toată lumea s-a implicat la fel de mult şi doreşte să ne informeze de ce i-a plăcut şi de ce nu i-a plăcut acest swap. Din toate mailurile voastre şi noi învăţăm cum să facem sistemul swapului şi mai bun.  Vom încerca să nu dezamăgim pe nimeni aşa că dacă aveţi în continuare nelămuriri, nemulţumiri, de ce nu a ajuns coletul la voi din diferite motive daţi-ne un mail pe [email protected] şi o să facem tot posibilul să aflăm unde este coletul şi de ce nu v-a răspuns partenera de swap.

Nouă ne place şi ne-a plăcut acest swap, ne place entuziasmul vostru,  ne plac pozele cu produsele schimbate şi cel mai important ne place că vreţi să mai facem o nouă ediţie cât mai curând.

Mai jos sunt câteva dintre produsele swapuite ! Superbe !

 

Incă mai aşteptăm poze ale produselor primite pe [email protected]

Mulţumim că aţi participat la swapul de vară Atelierul !

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Rux Copilarim

    12 septembrie

    Mie mi-a placut foarte mult!! 😀 Abia-l astept pe urmatorul! Hihi!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share