Swap, ediția de vară

Distribuie articolul:
Share

Deși vara e în toi, deși ne aflăm în plină perioadă de vacanțe și concedii, ne-am decis să vă provocăm, pe voi cei mai harnici și iubitori de handmade, la un nou swap! Ce presupune un swap? Schimbul de obiecte handmade, create de fiecare participant după îndemânare, imaginație și cu mult drag, special pentru o anumită persoană.

Mai jos găsiți puținele reguli ale swapului, pe care vă rugăm să le citiți cu atenție și să le urmați întocmai!

[heartlist]

  • Perioada de desfășurare a swapului: 18 iulie – 18 august
  • Te poți înscrie la swap printr-un comentariu la acest articol, până la data de 31 iulie și să ne povestești  câteva lucruri despre tine – ce îți place, ce nu-ţi place, culori preferate, pasiuni sau orice crezi că ar trebui să ştie partenera/partenerul de swap.
  • Imediat după aceasta, te rugăm să ne scrii un email la adresa [email protected] cu numele și adresa unde dorești să primești pachetul tău. Ai grijă să fie scrisă corect și complet adresa (inclusiv numele județului), verifică chiar și de 2-3 să nu se fi încurcat literele sau numerele.
  • În data de 2 august vom anunța lista partenerilor de swap (stabiliți în mod aleator), aici pe site, iar apoi fiecare participant va primi un email cu datele partenerei/partenesului său pentru a putea să înceapă pregătirea pachetului.
  • Urmează să creezi ceva handmade special pentru partenera ta/partenerul tău de swap. Poate fi orice, important este să transmită bucurie.
  • Include și o vedere din orașul tău pe care o ai prin casă  sau din oraşul în care eşti în vacanţă, cumpărată sau chiar făcută de tine, pentru a păstra un aer de vacanță.
  • De îndată ce pachetul este gata, mergi cu el la poșta până în data de 18 august, cu siguranță este așteptat cu drag.
  • De asemenea, îţi recomandăm să iei legătura prin mail cu partenera ta de swap, pentru a o anunţa că ai primit coletul.
  • Nu uita să faci o poză la cadoul primit şi să ne-o trimiţi!

[/heartlist]

Ne-am gândit că poate vei vrea să împărtășești cu toată lumea vestea mare – participi la swapul Atelierul, așa că ți-am pus la dispoziție un badge-ul, în două dimensiuni, pentru blogul sau siteul tău.

Varianta 250×250:

Varianta 180×180:

Spor la meșteșugărit și multă inspirație!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Angi Iordan

    2 octombrie

    O, ce mi-ar fi placut si mie sa particip la Swap- Editia de vara…Nu se face si de toamna?

  2. […] avut peste 60 de participanţi la swapul de vară Atelierul (Wow !).  Incă se mai primesc cadouri, unele sunt pe drum, altele sunt deja purtate cu mândrie […]

  3. Adriana

    2 august

    Buna seara!!! E tarziu, ma mai pot inscrie…??? Vreau si eu sa particip!!! Iubesc verdele si tot ceea ce-l contine 🙂 Iubesc florile naturale, de hartie,de matase….si culorile lor, dar mai ales iubesc oamenii,si mai ales cei care-mi acorda o sansa… :))Multumesc !!!

  4. Anca

    2 august

    Salut!

    Particip si eu, cu mare drag, ca de fiecare data. 🙂
    Imi plac lucrurile delicate, bulinele, florile, dantela, accesorile de tot felul, lucrurile cusute, tot ce tine de home decor, cartile, filmele, fotografia si in general, imi este drag tot ce este handmade.

  5. Iulia

    1 august

    salut!
    culori din plin si inspiratie, cam asta imi place mie la handmade-uri si daca au si o utilitate nebuna sigur o sa-mi fie aproape o buna perioada de timp. in rest imi plac aerul curat, gandurile bune si oamenii puternici. sa avem spor!

  6. Heya 🙂 Imi place foarte tare ideea acestui ”atelier de vara de daruit cadouri” si as dori sa particip si eu. Cochetez de putina vreme cu decoupage-úl, imi plac decoratiunile vintage French, iubesc deopotriva marea, Parisul si lanurile de lavanda din Provence. Let’s go swappinnnggg!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share