Swap, ediția de vară

Distribuie articolul:
Share

Deși vara e în toi, deși ne aflăm în plină perioadă de vacanțe și concedii, ne-am decis să vă provocăm, pe voi cei mai harnici și iubitori de handmade, la un nou swap! Ce presupune un swap? Schimbul de obiecte handmade, create de fiecare participant după îndemânare, imaginație și cu mult drag, special pentru o anumită persoană.

Mai jos găsiți puținele reguli ale swapului, pe care vă rugăm să le citiți cu atenție și să le urmați întocmai!

[heartlist]

  • Perioada de desfășurare a swapului: 18 iulie – 18 august
  • Te poți înscrie la swap printr-un comentariu la acest articol, până la data de 31 iulie și să ne povestești  câteva lucruri despre tine – ce îți place, ce nu-ţi place, culori preferate, pasiuni sau orice crezi că ar trebui să ştie partenera/partenerul de swap.
  • Imediat după aceasta, te rugăm să ne scrii un email la adresa [email protected] cu numele și adresa unde dorești să primești pachetul tău. Ai grijă să fie scrisă corect și complet adresa (inclusiv numele județului), verifică chiar și de 2-3 să nu se fi încurcat literele sau numerele.
  • În data de 2 august vom anunța lista partenerilor de swap (stabiliți în mod aleator), aici pe site, iar apoi fiecare participant va primi un email cu datele partenerei/partenesului său pentru a putea să înceapă pregătirea pachetului.
  • Urmează să creezi ceva handmade special pentru partenera ta/partenerul tău de swap. Poate fi orice, important este să transmită bucurie.
  • Include și o vedere din orașul tău pe care o ai prin casă  sau din oraşul în care eşti în vacanţă, cumpărată sau chiar făcută de tine, pentru a păstra un aer de vacanță.
  • De îndată ce pachetul este gata, mergi cu el la poșta până în data de 18 august, cu siguranță este așteptat cu drag.
  • De asemenea, îţi recomandăm să iei legătura prin mail cu partenera ta de swap, pentru a o anunţa că ai primit coletul.
  • Nu uita să faci o poză la cadoul primit şi să ne-o trimiţi!

[/heartlist]

Ne-am gândit că poate vei vrea să împărtășești cu toată lumea vestea mare – participi la swapul Atelierul, așa că ți-am pus la dispoziție un badge-ul, în două dimensiuni, pentru blogul sau siteul tău.

Varianta 250×250:

Varianta 180×180:

Spor la meșteșugărit și multă inspirație!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Buna ,vin si eu repede 🙂
    Imi place tot ce tine de lucrul de mana iar ideea de a face,de a darui si de a primi ceva facut de mana, cu drag mi se pare minunata :):)

  2. Floaredetei

    31 iulie

    E prima oara cand aud de ideea aceasta. Ma atrage foarte mult gandul ca voi face o surpriza cuiva si ca voi fi surprinsa la randul meu!!!
    Sunt foarte pasionata de tot ce inseamna handmade, lucrez pentru mine, pentru colegi , pentru a darui altora – accesorii de tot felul, din textile si piele.
    Imi plac culorile verde si rosu.

    Abia astept sa mi se „repartizeze” partenerul/a de schimb!

  3. rebeca

    31 iulie

    Imi plac bijuteriile vintage, steampunk dar si cele romatice, mai ales cameele, toate facute intr-o nota neobisnuita si ciudata. O mica opera de arta neinteleasa 🙂 culorile preferate sunt negru, rosu sau nuantele de maro, intr-o combinatie cat mai neobisnuita.

  4. Claudia

    30 iulie

    Buna!

    Abia astept! o sa fie o provocare sa fac pe cineva fericit facand ceva de imi place mult si ceva de care mi-era dor. Despre mine ce sa spun, imi plac lucrurile dragute si feminine, care aduc aminte de perioada victoriana.Culorile mele preferate sunt albastru, violet, verde si rosu.

  5. Rada

    30 iulie

    Buna,

    In primul rand va felicit pentru aceasta idee, si pentru ca promovati handmade-ul din Romania.
    Este pentru prima data cand particip la asemenea eveniment si sunt nerabdatoare si foarte incantata.

    Cochetez cu croitoria si fac decoupage. Imi place foarte mult tot ceea ce are o nota originala. Imi plac lucrurile clasice, dar care contin o pata de culoare sau acel „ceva” care atrage.

    Va doresc tuturor multa inspiratie imbinata cu distractie!

  6. Snowy M

    30 iulie

    Buna,

    E o initiativa tare faina ideea cu swapul, instiga la lucruri frumoase, la creatie, imaginatie, distractie.
    Imi plac culorile vii – verde/rosu.
    Imi place iarna, mai ales fulgii. Imi place ciocolata, scortisoara, cutiile de bijuterii, mirosul de portocale si liliac, si lucrurile crosetate – iarna asta cu siguranta voi invata sa tricotez manusi colorate 🙂

    Abia astept sa facem sa fie Craciun mai repede prin acest swap. Ca asta e – daruim frumos!

  7. Eli

    29 iulie

    Am asteptat cu mare drag sa inceapa din nou deoarece nu am apucat sa participla ultimul 😀 aaa, despre mine? cate ceva? iubesc orice culoare in afara de cele terne 😉 mirosul cafelei (mai ales seara) si nu refuz niciodata ciocolata si cu cat mai mult caramel cu atat mai bine. Si imi place mai mult sa dau cadouri decat sa primesc ;)))

  8. Gaby Galamaga

    28 iulie

    Si eu particip! Am mai mult timp acum… si revin cu noi forte! 🙂 Sper sa fie la fel de interesant ca si swap-ul de primavara! 🙂

  9. Buna, doresc sa particip si eu la swap! Creez in general bijuterii , dar mie imi place orice creatie handmade! I,,mi plac culorile vii, culorile nature , bucuria data de deschiderea unui cadou. A mea sau a celei /celui ce il primeste! Imi plac zambetele! Si emotia asteptarii!

  10. Liliana

    28 iulie

    Doresc sa ma inscriu si eu, sper sa fac o surpriza placuta partenerului de SWAP! Imi plac decoratiunile handmade, in special cele realizate din combinatii de materiale diferite. Imi plac culorile natur, dar e intotdeauna binevenita si o pata de culoare intensa, care sa atraga atentia:)

  11. Vreau si eu la swap. la toate am participat si mi se par extraordinare.
    Imi place orice este realizat handmade si se simte pasiune in produs.

    Sa inceapa swapul 🙂

  12. AlinaS.

    27 iulie

    Ma inscriu si eu; m-a convins Rux ;)). Despre pasiuni …. ador sa decorez … orice …. de la torturi, prajituri, aperitive, sapunuri (handmade) pana la ce pun in farfurie la fiecare masa, zi de zi, copiilor (chiar si o banala salata). Acum ca au crescut, am intrat in jocul scrapbooking, decoratiuni de sarbatori, hainute pentru papusi ;)).
    Multa inspiratie tuturor si o zi frumoasa! Ne „vedem” la final.

  13. Tomy Andreea

    27 iulie

    Buna,

    E prima data cand particip, mi se pare o idee geniala si sunt foarte bucuroasa si nerabdatoare sa creez ceva special pentru partnera mea de swap! Hmm…despre mine ce sa zic?.. Imi plac animalutele, florile si in special fluturasii. Imi plac toate lucrurile crosetate, cu dantele, impletituri, sau imprimeuri frumoase. Imi place tot ce e unicat asa ca.. orice voi primi voi iubi din toata inima!

    Va pup si va urez un swap minunat!
    Tomy

  14. handmadebyadayana

    27 iulie

    Buna! Nu am mai participat pana acum, dar tare mi-ar placea sa cunosc alte persoane pasionate de frumos 🙂 Abia astept!!!
    Imi place natura, ador licuricii, imi place albastrul cerului si al marii, retraiesc copilaria alaturi de baietelul meu de 5 ani, iubesc muzica, etc, etc…

  15. Nici eu nu stiam pana acum ce inseamna Swap dar pare foarte interesant, mai ales cand vine vorba de a transmite bucurie 🙂
    Mie imi place tot ce tine de handmade si bun gust. Iubesc vara si culorile ei, natura, stelele si luna 🙂
    Astept cu drag sa imi cunosc partenera de swap, si daca obtin un zambet si ofer unul in schimb, atunci sunt fericita 🙂
    Ma bag!!

  16. Claudia

    26 iulie

    uau cite persoane iubitoare de Swap s-au inscris????? e prima data cind particip la un Swap,nu aveam idee despre ce-i vorba…in fine sint nerabdatoare…..
    ce sa zic despre mine,imi plac toate culorile si nu am preferinta pt creatii,sint deja bucuroasa sa particip,sigur va fii ceva excelent,las totul in mina destinului,sigur va fii o SURPRIZA placuta din ambele parti.Spor la lucru !!!!!!

  17. Si eu, si eu! Particip si eu! Mi-a placut tare mult swap-ul de primavara, asa ca nu se poate sa lipsesc la acesta! In ceea ce ma priveste, ii va fi usor partenerei mele- imi place tot ceea ce e frumos! Si tot ceea ce inseamna surpriza!

  18. Anatta

    25 iulie

    Minunata idee! Sunt sigura ca nimeni nu ar putea refuza o doza generoasa de imprevizibil in mijlocul unei veri aproape epuizant de monotone (cel putin in cazul meu cam asa de prezinta situatia…). Iata lucrurile care imi plac nespus de mult: bijuteriile ceva mai ”dubioase”, care ii fac pe unii sa ridice spranceana si pe altii sa cada pe ganduri, combinatiile inedite de materiale (din care nu ar trebui sa lipseasca ingrediente precum sarma, lutul, dantela sau matasea), culorile neutre, modelele complexe cu margele, papioanele, influentele rock, spiralele… Indreptandu-ne catre o alta arie, ma bucur grozav cand am ocazia de a incerca produse handmade destinate ingrijirii pielii, in special unt de corp si balsam de buze.
    Lucruri care nu ma pasioneaza: modelele foarte copilaroase, alaturarea unui numar mare de culori vii, modelele prea simple sau discrete (de tipul cerceilor cu o singura bobita).
    De abia astept sa vad ce surpriza imi rezerva pachetelul misterios!

  19. Cristina

    25 iulie

    Ma bucur foarte tare ca pot participa de aceasta data la swap! Eu realizez tablouri, bijuterii si decoratiuni realizate prin tehnica impasllirii (cu acul sau ud), papusi Waldorf si mai nou si de hainute ”altfel”. Lumea mea este una colorata, iubesc natura, culoarea, viata. Abia astept sa lucrez ceva pentru colega mea de swap! 🙂

  20. Buna ziua! Acum am aflat de acest „swap” si m-am decis sa particip si eu…imi plac provocarile si noutatile. Imi plac obiectele tricotate, crosetate ( care le si confectionez), din lemn, fimo sau orice idee din materiale reciclabile (in special suportii de cercei). Imi plac cerceii lungi, bijuterii hippie , muzica rock si hippie…albastru, turqoise, verde, rosu, galben…maro….toate culorile sunt frumoase, si daca sunt si atent alese si imbinate iese o minunatie. imi place sa ma joc cu fetita mea si sa o provoc la diverse actiuni de bricolaj.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share