Inspirațional: ambalaje handmade (I)

Distribuie articolul:
Share

Creatorii de produse handmade sunt recunoscuți pentru atenția și creativitatea cu care realizează ambalaje inedite pentru produsele lor. Fără îndoială, ambalajele joacă un rol foarte important și de multe ori ajută la vânzarea produselor – atunci când este vorba de alegerea unui produs în fața altuia – dar și la fidelizarea clienților.

Pentru că ne apropiem de perioada din an în care ambalajul stă la loc de cinste, dar și pentru că este important să ne îmbunătățim mereu în tot ceea ce facem, am adunat pentru tine o serie de ambalaje inspiraționale de la designeri talentați și creativi de la produsele pe care le fac până la ambalajele create pentru acestea.

Cu siguranță cunoști minunatele creații Bohemian Sin. Eugenia pune la fel de multă creativitate în ambalajele produselor ca și în realizarea lor. Astfel fiecare produs este ambalat individual, cu grijă pentru cel mai mic detaliu, iar ambalajele sunt unice, de fiecare dată altfel, în funcție de produsul ambalat dar și de cea care îl va primi.

Pe lângă originalitatea ambalajului creat, este de apreciat cum acesta se potrivește atât de bine cu stilul caracteristic BohemianSin.

Creațiile BalloonHighway sunt pline de căldură și se observă cu ușurință că sunt realizate cu mult drag. Astfel, și ambalajele create de Anca sunt pe măsură – simpatice foc și cu darul de a te binedispune.

Marillys se preocupă cu tot ce ține de cosmetice realizate din ingrediente naturale, numai bune pentru răsfăț și o piele sănătoasă. În cazul cosmeticelor handmade ambalajul are un rol și mai important deoarece trebuie să fie potrivit pentru fiecare produs și are și rol informativ. Adriana înțelege foarte bine acest lucru, astfel produsele create de ea vin într-un ambalaj atractiv, dar și cu etichete informative asupra ingredientelor și a brandului său. Foarte frumos, nu?

Kittenhood creează accesorii delicate și jucăușe. Sunt sigură că îi cunoști creațile, iar eu îți mai spun doar că ambalajele realizate de Daria sunt la fel de cochete ca și produsele care îi poartă amprenta.

BWE este sinonim cu accesorii unice și insolite, create cu multă atenție pentru cele mai mici detalii. Leti foloșeste diferite materiale, reciclabile și nu numai și le transformă în accesorii originale. La fel procedeaza și în cazul ambalajelor – fiecare este diferit, unic în felul său.

Vixyblu creează cei mai simpatici prieteni din fetru! Cecilia are o adevărată pasiune pentru ambalaje și împachetarea creativă a cadourilor, iar pe blogul ei poți găsi o serie de exemple inspiraționale și frumoase + instrucțiuni de realizare.

Cecilia a început o nouă serie de ambalaje creative, de data aceasta având ca tematică Crăciunul. Nu-i așa că este încântător ambalajul?

Sper că ți-a plăcut articolul și că această serie de ambalaje originale și creative te va inspira să îți găsești propiul stil, potrivit pentru creațiile tale!

Pe săptămâna viitoare!

Anca

Sursă imagine featured: Vixyblu

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] ambalajele creative şi realizate cu atenţie la detalii (şi nu numai lor, de altfel!). Aici şi aici găseşti idei numai bune să te […]

  2. […] Inspirațional: ambalaje handmade I […]

  3. […] Inspirațional: ambalaje handmade I […]

  4. foarte frumos

  5. […] revenit cu o nouă serie de ambalaje handmade, create cu migală, atenție pentru detalii și în stilul caracteristic fiecărui brand. Sper ca […]

  6. La Demoisella

    21 noiembrie

    sunt foarte dragute toate dar ai uitat sa precizezi si de ambalajele create de tine care mereu minunate, dulci si dragi

  7. Crina Popovici

    21 noiembrie

    Excelente!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share