CITEȘTI

Ep. 4: Aleg să port produse handmade: Mihaella Ion...

Ep. 4: Aleg să port produse handmade: Mihaella Ion

Distribuie articolul:
Share

Săptămâna aceasta o avem invitată la rubrica Aleg să port handmade pe Mihaella Ion, una dintre fondatoarele proiectului Revista Atelierul. Mihaella este o tipă creativă, curajoasă, super sociabilă – este o plăcere să povestești cu ea la un ceai aromat, iubește arta și tot ceea ce înseamnă handmade de calitate, iar această pasiune stă la baza acestui frumos proiect (Atelierul), pentru care Mihaella lucrează cu mult drag și dedicare. Are o colecţie impresionantă de produse handmade, de autor, cu care accesorizează cele  mai chic ţinute.

Nume, prenume : Ion Mihaella (cu un singur L în buletin)

Detalii despre tine : Fondatoare a proiectului Revista Atelierul şi a Asociaţiei Atelierul de Creaţie, manager cultural  şi director cultural uneori (depinde de proiect), istoric de artă, organizatoare de evenimente, content editor la o mai multe site-uri de artă şi cultură.  Music: Kasabian, The Killers, The XX (înainte să fie la modă), Thievery Corporation, She wants Revenge, Jace Everett, Movies: Under the Toscany Sun, The Constant Gardener, TV Show:  The Soup, Art: Damien Hirst, Magdalena Rădulescu, Marina Abramobic, Andrei Cădere.

Meseria de bază : Istoric de artă

422043_365020006863445_1848610292_n

Fotograf: Irina D. Staciu

Designerii de produs preferaţi: Am o listă mai lungă întrucât cunosc bine acest domeniu (sau aşa îmi place să cred după 3 ani de Revista Atelierul): Carla Szabo, Daciana Dax, Alis Lalu, LaChatterie Zoolonatic, Bo3mia, Kittenhood, Transformator.

Aleg să port produse unicat pentru că : Am ajuns la stadiul în care am atât de multe produse de autor încât nu mai ştiu când să mă opresc din achiziţionarea lor şi nu am mereu şansa să le port. Aleg să port produse unicat întrucât simt  că se potrivesc cel mai bine cu ţinutele mele chic şi foarte girlish. O pereche de cercei de autor sunt extraordinari şi fac ca o ţinută să fie şi mai impresionantă.

bunaProdusul handmade a fost achiziţionat de la fostul Dot’s Shop, Artizan: Mădălina Timofte

Acum patru ani mă credeam un mic artizan, am crezut că dacă copiez nişte modele sau inventez câteva patternuri pot să fac orice. Greşit! Îmi lipsea acea pasiune pe care o au designerii şi creatorii de produse unicat de a crea în mod constant ceva nou, pasiune care se resimte în momentul în care porţi un astfel de produs.

Rubrica ”Aleg să port handmade” îți propune să prezinte mai clar şi coerent ideea că un produs handmade sau de autor este mult mai chic și personal decât unul de duzină, kitsch uneori. Suntem încântate să vedem persoane chic purtând cu mândrie produse de autor și vrem să împărtăşim această bucurie și cu voi.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Ramira

    18 martie

    Fiecare creator pune suflet in ceea ce face. Can un client este pe „aceeasi lungime de unda„ va cumpara acel produs fiindca simte ca se regaseste. Este un fel de comunicare la distanta.

  2. Gaby Galamaga

    17 martie

    Te admir Mihaella! Ai un fel al tau de-a fi si asta te face atit de speciala. Iar cind accesorizezi tinuta ta cu produse handmade accentuezi si mai mult originalitatea, de care slava Domnului nu esti lipsita! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share