CITEȘTI

Câştigă o brățară cu motive tradiţionale de la Bij...

Câştigă o brățară cu motive tradiţionale de la Bijuteriile Elizei.

Distribuie articolul:
Share

Motivele tradiționale inspiră multă bucurie, tradiția românească spune cele mai frumoase povești despre iubire, frumusețe, oameni frumoși și calzi, iar cultura noastră este o poezie dulce, uneori ușor amară, presărată cu elemente mistice. Ne place această redescoperire a motivelor tradiţionale româneşti, de accea am pregătit un concurs chic alături de Eliza de la Bijuteriile Elizei

Tot ce trebuie să faci pentru a câştiga această brăţară este să urmezi pașii următori:

1000055_643574168994027_747293807_n

Perioada de desfăşurare: 26 iunie- 12 iulie ora 23.59.
Recomandăm să daţi share la acest concurs.

Câștigătorul va fi anunțat în data de 15 iulie 2013 şi este ales de Eliza în funcţie de răspunsul la întrebare. Toate detaliile referitoare la intrarea în posesie a premiului le vei primi de la Eliza pe e-mail.

Dacă vei îndeplini toţi paşii atunci înscrierea ta va fi luată în considerare.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Claudia Bulzan

    11 iulie

    Simplitate si traditie, pastrarea si transmiterea spiritualitatii romanesti.

  2. Anda

    8 iulie

    As vedea aceasta bratara asortata cu o rochie alba, lunga, intr-un camp de grau plin de maci…

  3. Cosma Ruxandra

    8 iulie

    Bratara Elizei imi inspira libertatea pe care o aveau oamenii de altadata si mai ales spiritul aflat mereu in cautare de lucruri vii, autentice si pastratoare ale traditiilor neamului.
    Intr-o lume atat de agitata tind mereu sa gasesc putina regasire in tot ceea ce e diferit fata de valorile promovate astazi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share