CITEȘTI

Inspiraţie pentru o nuntă handmade: Povestea Krist...

Inspiraţie pentru o nuntă handmade: Povestea Kristinei

Distribuie articolul:
Share

Kristina Mircea-Stanciu ne-a prezentat detaliile handmade foarte chic de la nunta ei. Sperăm să vă inspire şi să vă convingă că o nuntă realizată cu produse handmade şi de autor este mult mai chic şi personală.  Iată povestea unei nunţi handmade (mulţumim Kristina pentru răspunsul prompt la provocarea noastră!):

„Bineînţeles, aşa cum începe organizatul oricărei nunţi (în afară de contractele de spaţiu, foto-video etc) am căutat invitaţii şi pentru că eu sunt mare fan handmade, am ajuns la concluzia că aş putea să le fac chiar eu. Zis şi făcut! Mi-am cumpărat tot felul de măşinării, jucării şi accesorii şi după ce am avut şi revelaţia modelului care să ne reprezinte cel mai bine m-am pus pe treabă. Iată rezultatul muncii – invitaţii de nuntă 100% handmade pe site-ul Kristinei.

Invitatie

De asemenea, eu am făcut şi meniurile de pus pe mese. Între timp, am început să fac şi alte mirese fericite şi mi-am pornit o mică afacere cu invitaţii handmade.

Meniu, nr de masa

Pentru că mi-am dorit foarte mult ca rochia de mireasă să fie personalizată, să mă reprezinte şi să aibă o pată de culoare, mi-am comandat un brâu superb făcut de Still for Style Accesories.

Brau

De la aceeaşi creatoare talentată am comandat şi brăţările pentru domnişoarele de onoare. Mi-am dorit ceva practic pentru ele, de aceea m-am gândit ca floricelele să fie detaşabile, să poată fi folosite mai târziu şi separat: brăţara ca atare şi floarea ca broşă.

Bratari domnisoare

Mirele și cavalerii de onoare au fost accesorizaţi în tonul nunţii, fuchsia, şi le-am comandat papioane de la Le Papion.

Papioane cavaleri

La Inamonaa am găsit nişte umeraşe tare simpatice.

Umerase

Săndăluţele le-am vrut roz pentru că nu am vrut să fiu o mireasă clasică. Mi le-a realizat Roxana de la Boston Shoes hand made.

Sandale

Bufetul de dulciuri minunate a fost realizat de Dulciurici. 

Dulciurici

Și, nu în ultimul rând, buchetul din bujori şi ranunculus, foarte pufos şi parfumat a fost realizat de Florăria Bloom.

Buchet bujori si ranunculus

Fotografiile sunt realizate de Molnar Circiu Csilla, Elena Prie de la Sever Sound, Kristina Mircea-Stanciu & Florăria Bloom.

Aceasta este nunta chic  a Kristinei și sperăm că vă inspiră.

Care este povestea ta? Astfel, dacă nunta ta a fost realizată în proporţie de peste 50% cu produse handmade şi vrei o prezinţi cititorilor Revistei Atelierul drept inspirație, te invităm să ne trimiți până pe 15 septembrie 2014, 10 poze reprezentative (neapărat cu numele fotografului) la [email protected].

Nu uita să scrii şi o mică prezentare a acestui frumos eveniment și descrierea sau povestea produselor handmade de 4-5 paragrafe. Iar dacă te simți inspirată/inspirat te încurajăm să ne scrii și povestea ta și a jumătății tale. Poveștile de dragoste sunt mereu pline de optimism, frumusețe și inspirație!

Vrem să prezentăm cititorilor Revistei Atelierul cum o nuntă realizată cu produse handmade poate fi elegantă, chic şi să îi inspirăm să îţi urmeze exemplul.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Andreea

    8 august

    Anul viitor pe vremea asta vă povestesc și eu cum a fost la nunta mea handmade 🙂

  2. Multumesc Kristina ca am avut sansa sa contribui la nunta ta handmade! si felicitari celor de la revista Atelierul pentru aceasta initiativa!

  3. Super Kristina! Si felicitari revistei Atelierul pentru acest proiect minunat, de abia astept sa trimit si eu povestea mea 🙂

  4. Va multumesc! <3

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share