CITEȘTI

Nunta handmade: povestea Georgianei

Nunta handmade: povestea Georgianei

Distribuie articolul:
Share

Astăzi vă prezentăm povestea unei nunți handmade, cu detalii chic, în stil rustic. O poveste care ne confirmă, din nou, că detaliile handmade, atent ales, personalizate, acestea fac diferența. Sunt acele amănunte importante, acele lucrușoare atât de atent alese, care contează!

Întotdeauna mi-au plăcut lucrurile personalizate, realizate de mână, cu suflet. Astfel am fost foarte încântată să îmi organizez propria nuntă, să pot căuta și alege acele detalii pe care mi le doresc pentru a fi cât mai aproape de felul nostru de-a fi, de taina din noi.

Totul a pornit de la temă – floarea soarelui. Am vrut să avem nunta la final de vară, când nopțile încă sunt calde, undeva în natură, la un local rustic (Restaurant Cernica), așa că floarea soarelui se potrivea cel mai bine în peisaj. În plus, îmi place pentru că transmite măreție, mândrie, bucurie, optimism.

Pornind de la această temă am realizat mai întâi papetaria: invitațiile, plicurile, meniurile, numele meselor, numele invitaților, etichetele pentru mărturii cu ajutorul Asiris Solutions, care mi-au fost aproape și m-au inspirat, apoi au realizat fiecare detaliu exact așa cum visam, chiar dacă nu putusem să exprim în cuvinte tot ceea ce vreau.

papetarie

Tot ei au realizat și pancardele pe care le-am folosit la o ședință foto mai specială, după cununia religioasă: free hugs în parc, alături de mai multi invitați.

poze nunta handmade

Am ales fotograful, care în opinia mea este unul dintre actorii cei mai importanți fiindcă nunta trece repede și fotografiile sunt cele care rămân. L-am ales pe Sorin Careba – foarte flexibil și plin de imaginație ca şi noi, s-a adaptat repede conceptului, a venit cu idei si ne-a daruit imagini pline de momente frumoase!

GH6A8201

Am ales apoi florile – buchetele, lumânările și aranjamentele de la mese, în ton cu tema nunții. De fapt, este mult spus le-am ales, mai degrabă am stat de povești cu Mara Istina, designer florist la Aralia Concept, i-am arătat mai multe modele care mi-au placut din tot ce am văzut și apoi ea m-a surprins realizând totul așa cum îmi doream, fără să-i fi spus nici ei exact. (Ce oameni minunati!)

floarea soarelui nunta

nume

Multe alte lucruri au fost  handmade din ce am avut la nuntă. Descoperisem Breslo și de acolo am cumpărat…fără număr. Am mai avut: guestbook, ca și cocarde pentru invitați niște mici colivii cu câte o pasăre mică în ele; bijuteriile mele; o colivie pentru plicuri; balerinii mei au fost făcuți la comandă; coronița cu floricele albe. Cred că am devenit dependentă de acest site. 🙂

Mărturiile au fost și ele handmade, dar de mâna noastră. Am cumpărat separat borcănelele, mierea de floarea soarelui, materialul de in brodat, sfoara și le-am asamblat cu foarte potrivitele etichete de la Asiris, în stil rustic-vintage.

GH6A8360

Despre noi mai multe pe site-ul nunții.

Indrăzniți și voi să aveți o nuntă personalizată, handmade! Vă va aduce multă bucurie autentică! 

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Alexandra

    21 octombrie

    Gia, ce frumos pare totul povestit de tine!
    Ma bucur enorm ca am putut si eu sa particip prin intermediul coronitei!
    Felicitari pentru organizare, a fost la superlativ!

  2. Gia

    16 octombrie

    Ciupi, in noiembrie, cu un an inainte am inceput sa ma gandesc la nunta si incet-incet le-am facut pe toate, pe rand: mai intai am ales restaurantul, apoi am facut invitatiile, am ales fotograful, floraria, papetaria, DJ, video, domnisoarele de onoare, nasii, rochia, marturiile… etc etc 🙂 A fost mult de lucru, aveam listute peste listute dar a fost foarte frumos! 🙂

  3. ciupi

    16 octombrie

    Interesant, dar cat a durat organizarea in sine, de la 0?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share