Swap de Crăciun – ediția a IV-a

Distribuie articolul:
Share

Suntem tare încântate să începem înscrierile pentru a patra ediție a Swapului de Crăciun Atelierul! Ediția de Crăciun a fost mereu cea mai populară, cea mai așteptată și asta poate se datorează în parte și specificului sărbătorilor de iarnă, în care punem parcă și mai mult accent pe a împărtășii bucurie prin handmade, daruri create cu drag și generozitate.Astfel, pornim din nou într-o frumoasă aventură: swapul sau schimbul de cadouri și creații realizate cu drag. Am învățat lucruri noi cu fiecare swap organizat și încercăm mereu să îmbunătățim procesul de organizare și desfășurare a acestui frumos schimb pentru a putea încuraja cât mai mult creativitatea, respectul și generozitatea. Fiecare participant la swap care a respectat regulile, care a creat ceva cu drag special pentru partenerul sau partenera sa și a tratat cu respect acest schimb, a fost mulțumit, încântat, a legat noi prietenii și de cele mai multe ori, s-a înscris și la următorul swap.

Prin urmare, insistăm și recomandăm să citiți cu atenție regulamentul și recomandările de mai jos înainte de a te înscrie la Swapul de Crăciun.

swap-de-iarna-2013

[starlist]

  • Pentru a te înscrie la swap trebuie să completezi formularul de aici până la data de 24 noiembrieAi grijă să completezi toate câmpurile, altfel nu se va înregistra înscrierea ta. Povestește-ne câteva lucruri despre tine – ce îți place, ce nu-ţi place, culori preferate, pasiuni sau orice crezi că ar trebui să ştie partenera ta/partenerul tău de swap. Ai grijă ca adresa să fie scrisă corect și complet (inclusiv numele județului), verifică chiar și de 2-3 ori să nu se fi încurcat literele sau numerele.
  • Se vor lua în considerare doar înregistrările realizate prin formularul de pe site.
  • În data de 26 noiembrie vom anunța lista partenerilor de swap pe site. Partenerii sunt grupați câte doi, astfel fiecare dăruind un obiect personalizat care se încadrează în tema Crăciunului celui de la care va primi la rândul său un cadou (ex. A îi va face un cadou lui B, iar B îi va face un cadou lui A). Totuși, menționăm că partenerii voi fi, în continuare, stabiliți în mod aleator.
  • Fiecare participant va primi un email cu datele partenerei/partenerului său pentru a putea să înceapă pregătirea pachetului.
  • Urmează să creezi ceva handmade special pentru partenera ta/partenerul tău de swap. Poate fi orice legat de Crăciun și sărbătorile de iarnă. Cel mai important este ca obiectul creat să transmită bucurie.
  • Include în pachețelul trimis de tine și o felicitare de Crăciun (handmade sau nu)!
  • De îndată ce pachetul este gata, mergi cu el la poștă până în data de 10 decembrie, cu siguranță este așteptat cu drag.
  •  De asemenea, îţi recomandăm să iei legătura prin email cu partenera ta/partenerul tău de swap, pentru a anunţa că ai primit coletul.
  • Poţi să te înscrii şi dacă nu locuieşti în România.
  • Nu uita să faci o poză la cadoul primit şi să ne-o trimiţi pe adresa de mail [email protected] [/starlist]

FOARTE IMPORTANT: Fiecare participant la swap este responsabil pentru acțiunile sale și și le asumă întocmai! Netrimiterea unui colet este strict problema participanților, organizatorii acestui swap neputând fi trași la răspundere, noi doar creăm cadrul necesar pentru desfășurarea acestui frumos eveniment, pe care îl vrem în continuare un schimb prin care oamenii creativi doresc să creeze și să aducă bucurie.

Tips&Tricks pentru un swap reușit:

  • Citește cu multă atenție regulile de mai sus și respectă-le întocmai – partenera ta de swap urmează aceleași reguli și are aceleași așteptări ca și tine. :)
  • De îndată ce ai trimis pachetul, scrie un email partenerei tale. Acest lucru asigură o comunicare mai bună, iar în cazul adreselor de post restant asigură-te că destinatarul va intra în posesia pachetului și nu vei avea surprize neplăcute.
  • Pentru servicile poștale perioada sărbătorilor este probabil cea mai ocupată, ceea ce uneori înseamnă și un risc mai mare pentru colete rătăcite. De aceea îți recomandăm să trimiți pachetul în timpul recomandat (în prima jumătate a lunii decembrie).
  • Dacă ceea ce vei primi nu este chiar pe gustul tău, ține cont de faptul că partenera ta sau partenerul tău a creat ceva special pentru tine și merită aprecierile tale pentru încercare și generozitate.
  • Ține cont că prin înscrierea la swap îți iei angajamentul să creezi ceva special care se încadrează în tema sărbătorilor de iarnă pentru partenera sau partenerul tău și să comunici deschis cu ea sau el.

Dacă vrei să împărtășești cu toată lumea vestea mare – participi la swapul Atelierul – îți punem la dispoziție un badge, în două dimensiuni, pentru blogul sau site-ul tău.

swap-de-iarna-2013-gadget

Varianta 250×250:

Varianta 180×180:

Spor la meșteșugărit și multă inspirație!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] Swap de Crăciun – ediția a IV-a de_Anca 4 Noi 2013 […]

  2. […] uitati să recitiți regulamentul de participare, iar pentru orice întrebare sau nelămurire nu ezitați să ne scrieți la adresa […]

  3. […] lucru se vede și cu siguranță aduce bucurie celui care îl primește.Nu uitati să recitiți regulamentul de participare, iar pentru orice întrebare sau nelămurire nu ezitați să ne scrieți la adresa […]

  4. este vreo problema daca am uitat sa trec codul postal ? adresa completa este trecuta

    • mihaella.ion

      20 noiembrie

      Daca este trecut judetul este OK. Daca nu ai precizat judetul, iti recomand sa mai retrimiti o data formularul. Am intampinat probleme la swapurile trecute cand participantii au trecut doar orasul, iar acel nume de oras era valabil pentru mai multe judete.

  5. Ana Dascalu

    12 noiembrie

    Astept cu nerabdare sa particp si de aceasta data!

  6. Ariana Arsa

    5 noiembrie

    Si pentru mine Swapul din vara a fost o experienta placuta.Faptul ca s-a si concretizat in minunatul atelier cu care ne-a rasfatat Andi mi-a intarit certitudinea ca anumite intalniri in viata nu sunt intamplatoare!

  7. Andi Bede

    4 noiembrie

    Abia am așteptat noul swap. La cel de vară am avut o super parteneră cu care am ținut și un workshop în Timișoara. Mi-e tare dragă și abia aștept să văd ce nimeresc de data aceasta. (este și o mică scăpare în text, chiar la sfârșit ați lăsat tema Vacanța de vară).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share