CITEȘTI

ArtBoutique ne spune poveşti fermecate de Moş Nico...

ArtBoutique ne spune poveşti fermecate de Moş Nicolae

Distribuie articolul:
Share

Cum Sibiul a intrat deja în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă, cei mai iscusiți artizani handmade din țară au pregătit “povești fermecate” pentru vizitatorii celei de-a 16-a ediții a târgului de produse handmade ArtBoutique. Aceasta este tema aleasă de organizatori pentru ediția de iarnă a evenimentului care se va desfășura în perioada 6 – 8 decembrie, în spațiul deja consacrat: Galeria Habitus din Piața Mică (subsolul Bisericii Romano-Catolice).

Artiștii care doresc să participe trebuie să completeze o cerere de înscriere însoțită de un portofoliu de produse realizate sau adresa web unde acestea pot fi vizualizate. Listele rămâne deschise până în data de 28 noiembrie, pe site-ul www.artboutique.org. Numărul maxim de locuri oferite expozanților este de 35.

bun16

 Condiții de înscriere

La această ediție vor fi acceptate doar produsele realizate manual care se înscriu într-una din următoarele categorii: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, produse tricotate, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse bio, articole pentru copii. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta participanţii în funcţie de calitatea şi frumuseţea produselor.

 Surprize pentru vizitatori

Pe lângă călătoria în tărâmul bunului gust cu care vizitatorii tradiționali ai târgului s-au obișnuit deja, în cadrul acestei ediții ArtBoutique cei mari si cei mici vor fi răsfățați cu cîteva surprize pregătite de organizatori. Cei care doresc să experimenteze arta handmade, o vor putea face în cadrul atelierelor de creativitate Artworks. La această ediție vor exista trei astfel de ateliere, dedicate atât copiilor cât și adulților.

ArtBoutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Mai multe detalii despre eveniment pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/artboutiquesb sau pe site-ul oficial, www.artboutique.org.

Sergiu Olteanu – 0730.030.744

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share