incubator107 prezintă LUCID

Distribuie articolul:
Share

Există o vreme când devii LUCID. Când te uiți în jur cu alți ochi – mai vii, mai receptivi, mai larg deschiși. Când îți dai seama de tine – ce ai fost, ce ești acum și încotro te duci să te întreci pe tine – mai curios, mai conștient, mai curajos. 11 ianuarie, de la 16.00 în mansarda din Traian 107. Diurna cu ochii deschiși. Revelăm un orizont lucid și plin de elan.

C-un ajutor specializat, deloc de neglijat: pornești iluminat, să fii manager specializat al timpul tău, până în Patagonia să poți zbura cu planul făcut de an nou. Când obosești de destinații de vis ori trasee montane greu de învins, îți faci casa chic prin mozaic,  îți modelezi aventurile pe torturi, îți antrenezi intuiția cu prize de contact improvisation și, între picături, înveți să fii un părinte ceva mai bun. Însoțit de-o revelație, te împrietenești cu îngerii și, după atâta experiență, adopți o postură corectă, pentru o viață fericită, asumată și senină.

WEB Lucid

Cu un simț rațional, dar cu un aer jovial, cu o minte limpede, dar cu o inimă plină, Thomas Edison nu-i disponibil să îți explice invenția cu becul, dar  Trei Parale și-au adjudecat loc într-un concert înțelept de la 7.

Și luna asta ne-am decis: orice să fie nou, dar prietenul să fie vechi. Raționează de o invitație la [email protected]. Adu-ți și-un prieten să îl faci din nou vechi. Luați cu voi merinde iuți și luminați calea spre mansardă cu o lanternă și 20 de galbeni.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share