CITEȘTI

Anca Ionescu

Anca Ionescu

Distribuie articolul:
Share

Salut!

Sunt Anca și fac parte din frumoasa familie Atelierul încă de la începutul proiectului. Am scris de la articole despre marketing la articole inspiraționale, ponturi despre împachetarea produselor, ghiduri de shopping handmade, am creat Swapurile Atelierul și am participat la organizarea Nopții Albe a Creatorilor și Designerilor de Produs, coordonez echipa redacțională, compusă din oameni frumoși și talentați și lucrez cu drag și la multe alte astfel de activități creative – călătoria mea alături Atelierul este plină de provocări și proiecte frumoase.

Revista Atelierul este un proiect de suflet și este minunat să fac parte din această frumoasă comunitate care s-a format în jurul Atelierul, alături de oameni pasionați de tot ce înseamnă handmade și design.

Când nu lucrez la unul din proiectele revistei, cel mai probabil încerc o nouă rețetă (cupcakes, cupacakes, cupcakes!), merg la cinema sau particip la un maraton (cinematografic, desigur), lucrez la o pereche de cercei, citesc, sau organizez o seară de boardgames cu prietenii. Locuiesc în Munchen, călătoresc cu drag și poftă de a descoperi diferențele culturale, iar mai nou străbat internetul și târgurile de vechituri în lung și lat în căutare de piese unice pentru noua căsuță.

Mă găsești și pe www.bo3mia.com

 

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share