CITEȘTI

Ep. 36 Aleg să port produse Made in Ro: Larisa Duț...

Ep. 36 Aleg să port produse Made in Ro: Larisa Duță

Distribuie articolul:
Share

Larisa Duţă, una dintre mai chic bloggeriţe din Haţeg a avut amabilitatea să ne răspundă la noua ediţie a rubricii Aleg să port produse made in Ro. Suntem onorate să prezentăm interviul şi sperăm că acesta să vă inspire să purtaţi şi voi cu mândrie produse made in Ro.

Nume, prenume: Larisa Claudia Duță

aLarisa poartă o bluză creată de Beatrice Gale,  foto: Ana-Maria Duță

Detalii despre tine:

Caut să fiu în mișcare, să nu rămân niciodată pe loc și să valorific ceea ce am și se află în jurul meu. De aceea, alegerile pe care le iau se leagă de această dorință: scriu cu pasiune, pe blogul personal, articole, în special, despre frumusețe și stil de viață, mă implic în proiecte de voluntariat, leg colaborări și lucrez part-time, când timpul îmi permite, călătoresc, sunt dornică să învăț și chiar să ies din zona mea de confort. Iubesc natura, animalele, oamenii buni, obiectele lucrate cu atenție, hainele feminine, produsele organice și nu numai.

d Larisa poartă o geantă multifuncțională Delikates, foto: Ana-Maria Duță

Ocupațiile de bază: elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „I.C.Brătianu”, Hațeg, profil Filologie Bilingv Engleză, voluntară la Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului și blogger la site-ul corespunzător numelui meu, Larisa Duță (http://www.larisa-duta.ro/).

c

Portofel Delikates, foto: Ana-Maria Duță

bLarisa poartă un colier Panda Gabriela, foto: Ana-Maria Duță

Designerii/artizanii preferaţi: AlinKA, Laura Ciobanu, My Silk Fairytale, Beatrice Gale, Delikates, Oana Nutu, Ileana Bijoux, Zubiju (by Andreea Cerbu), Deliciu Mic, Bo3mia, Nicomade.

eaLarisa poartă o geantă Delikates, foto: Ana-Maria Duță

Aleg să port produse made in Ro, pentru că: Îmi plac produsele unicat, deoarece acestea au o poveste pe care doar creatorul și cel ce le poartă o spun împreună, o-ncunună în ținute, în zâmbetele entuziaste, în atingerile delicate. Se resimte legătura dintre pasiunea făuririi obiectului și cea a cumpărătorului dornic să-și arate bucăți din el prin acel ceva, dar inclusiv să pună în valoare munca și talentul altcuiva. De aceea, aleg să port produse unicat și chiar am cochetat câțiva ani cu realizarea lor.

2 Rochie Tinar, foto Alex Stefoni (2) 1 Rochie Tinar, foto Alex Stefoni (1)Larisa poartă o rochie cochetă marca TinaR, foto: Alex Ștefoni

Accesoriile și piesele vestimentare made in Ro mă fascinează. Motivul este că ideile care au dus la crearea lor sunt desprinse din basmele populare, de pe plaiurile cu mici comori naturale și culturale, din tinerii și adulții care simt cu intensitate dorința de a ieși în față într-un mod frumos. Și nu doar atât! Să știu că am luat obiecte pe cinste, „de acasă”, din România, mă face să fiu mândră.

***

Rubrica „Aleg să port produse made in Ro” îşi propune să prezinte mai clar şi coerent ideea că un produs de designer sau de autor este mult mai chic și personal decât unul de duzină, kitsch uneori. Suntem încântate să vedem persoane chic purtând cu mândrie produse de autor și vrem să împărtăşim stil cu voi.

 

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Larisa Duță

    28 martie

    Vă mulțumesc pentru invitație! Mi-a făcut plăcere. 🙂

Share