Family Boutique în Bucureşti

Distribuie articolul:
Share

Pe 17 mai 2014, Family Boutique se adună în demisolul şi parterul cafenelei Dianei 4 (str. Dianei, nr. 4, zona Rosetti), pentru a experimenta shopping-ul relaxat de obiecte şi servicii pentru fete, băieţi, mame, taţi, copii şi case. Între 10.00 si 18.30, expozanţii Family Boutique vă aşteaptă cu zeci de produse la preţuri accesibile care vor mulţumi gusturile şi preferinţele fiecărui membru al familiei.

În timp ce mama probează perechea de pantofi care i-a făcut cu ochiul, iar tatăl îşi caută un papion, copiii se joacă în cadrul atelierului de pictură pe faţă sau fac şi ei cumpărături de hăinuţe haioase împreună cu părinţii.

Afis FAMILY BOUTIQUE var.finala 1100px

Family Boutique preţuieste binele comun şi comunitatea. Astfel că, la finalul manifestării se vor colecta donaţii în obiecte pentru casele de plasament şi copiii defavorizaţi.

Intrarea este liberă şi încurajată! Animalele de companie şi bicicletele sunt binevenite.

Mulţumim colaboratorilor: Dianei 4, Asociaţia Un Strop de Fericire, Mircea Popa – fotograf

Mulţumim partenerilor media: Revista Ioana, Revista Femeia de Azi, Revista Mămica de Azi, LaChicBoutique.ro, 121.ro, Port.ro, Gokid.ro, Fashion&beauty.ro, Revista Atelierul, La Revista.ro, Anyplace.ro, Romania Pozitiva.ro, Autenticpromotion.ro, Meseriadeparinte.ro, Mujer.ro, www.lolasbox.com, www.bucharest-shoppingguide.com; www.orasulm.eu

Contact: Iulia Drăgan – iulia.dragan@aseyda.ro / 0722.521.419

Comentarii

Share