Ediţii de martie ale târgului Bounty Fair

Distribuie articolul:
Share

La târgul “Bounty Fair” se găsesc minunății care să bucure ochiu şi să salte inima de ȋncântare, cadouri perfecte, zâmbete, oameni frumoşi şi voie bună! Vă veți ȋntâlni cu produse realizate manual sau design-uri unice (ȋmbrăcăminte, ȋncălțăminte şi accesorii vestimentare, decorațiuni de interior, produse bio, cosmetice, alimente raw, prajiturele), pentru tineri, adulți şi copii.

Pentru noi handmade-ul este foarte important! Dorim să demonstrăm tuturor celor care ne calca pragul ca artistii români sunt cu adevarat ingenioşi, atenți la detaliu, inventivi, zâmbitori, ȋntr-un cuvânt: fascinanți! Mai mult, produsele unicat pe care aceştia le realizează ne rup din obişnuința de a cumpăra produse de serie şi ne oferă calitate, originalitate şi bucăți de personalitate.

Ȋn cadrul târgului am introdus şi o zonă de restaurant combinată cu zona de lounge. Asta ȋnseamnă dulciuri, mâncare gătită, ceva bun de băut, fie la masă fie cu cafeluța şi prăjiturica pe canapea. Pentru că ni se pare normal ca nişte cumpărături de succes se ȋnchie cu o masă gustoasă!

afis Bounty Fair-editii de martie-mic

De unde a pornit Bounty Fair ?

De la ideea că este ȋn natura noastră să căutam locuri, evenimente, situații şi oameni care să ne inspire, să ne trezească sentimente plăcute, să ne ajute să visăm constructiv. Pentru toți cei care caută bucațele de fericire ȋn lucrurile frumoase din jur ȋi recompensăm cu “Bounty Fair”! Pentru că ştim extazul pe care ȋl simți când ȋți cumperi un lucru nou şi minunat. Știm zâmbetul trezit de amintirile alături de un drag prieten pentru care tocmai găseşti cadoul super potrivit. Știm fiorul curiozitații când vezi câte lucruri noi mai ai de explorat. Știm că shopping-ul este o artă, iar produsul ei este reflectat de fiecare prin stilul propriu!

Aşa că vă aşteptăm cu mare drag şi cu multe drăgălăşenii la cele două editii Bounty Fair din luna martie:

 – Ediția “Ȋn alb şi roşu”: 28 februarie – 1 martie (2 zile: sâmbătă şi duminică). Program 11.00-20.00. Intrare liberă. Un târg de handmade la care se vor găsi atât marțişoare, cât şi articole perfecte pentru un cadou.
– Ediția “Din dar pentru femei”: 7-8 martie (sâmbătă şi duminică). Program 11.00-20.00. Intrare liberă. Vă aşteptăm cu pachete promoționale, ambalaje drăguțe, felicitări şi multă voie bună!

Locație: Casa Universitarilor Bucureşti (Str. Dionisie Lupu 46, aproape de Piața Romană, mai exact lângă Grădina Icoanei, la intersecția străzii cu Str. Arthur Verona )

 Pentru detalii, concursuri şi gânduri bune vizitați-ne pagina de Facebook: www.facebook.com/bountyfair

 

 

Comentarii

Share