CITEȘTI

Află cele mai noi tendințe în modă de la stilistul...

Află cele mai noi tendințe în modă de la stilistul vestimentar Gabriela Matei

Distribuie articolul:
Share

Știi care sunt principalele noutăți ale sezonului de primavară 2016? Ce tendințe vor triumfa sau care sunt culorile-vedetă ale acestui an? Îți dorești să afli cum poți purta piesele metalice atât la birou cât și la un cocktail? Sau bluzele cu umerii dezgoliți?

Marți, 15 martie 2016, fashion stylist-ul Gabriela Matei te invită la workshop-ul “Spring Trend Report 2016” să descoperi piesele vestimentare ale noului sezon cu care îți poți înnoi garderoba, dar și ce să păstrezi din sezonul trecut.

Vei afla care sunt culorile și imprimeurile sezonului cald 2016, precum și ce accesorii se poartă. Vei învăța tips & tricks și vei face combinații vestimentare care vor avea succes în această primavară. Folosindu-ne de tendințele noului sezon vom învăța ce ni se potrivește fiecareia în funcție de siluetă și culori.

STR2016

Gabriela este consultant vestimentar de 2 ani, având apariții atât în revistele online cât și în print. Pictorialele ei au apărut în reviste din Romania, dar și internaționale cum ar fi: SkyLady, Whisper Magazine, Jute Magazine, Lucy’s Magazine, MOOB Magazine etc. De asemenea, a fost stilist pentru emisiunea ZU Trends difuzată de ZU TV. Gabriela vă poate ajuta să vă identificați personalitatea stilistică și să întelegeți cu ce rezonați din punct de vedere estetic.

Evenimentul se desfășoară la IHeart Cconceptstore Bucureşti, marți, 15 martie, de la ora 19. Taxa de participare este de 50 lei. Participarea la workshop se face exclusiv pe bază de rezervare.

Pentru detalii și înscrieri: [email protected].

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share