Idei DIY pentru camerele copiilor

Distribuie articolul:
Share

Totul a început acum vreo 3 ani când ne-am cumpărat cuibușorul nostru și de atunci tot încercăm să-l facem să fie acasă. Am pornit cu tot felul de idei mai năstrușnice, mai potrivite stilului nostru care, ne place să credem,  e mai nonconformist. Picturi pe pereți, masă de tâmplărie recuperată de la vecini și folosită drept birou, grinzi reinterpretate, dulapuri cu draperii pe post de uși? This is us! Credem cu tărie în ideea că, dacă poți să faci, de ce să cheltui sume colosale pe un obiect care cu siguranță va arăta mai bine, iar asta pentru că va avea amprenta ta. Nu contează dacă ai veleități de meșter sau nu. Poți alege proiecte mai ușoare, pentru început.

Iată câteva dintre ideile pe care le-am adunat pentru decorarea camerei fetițelor noastre.

lots-of-things-could-be-DIY-for-a-beaiutful-kids-room-decor

Sursa

E adevărat, această idee presupune să aveți un tătic meșter dar zău că arată  foarte bine! Încercați să împrumutați unul … un tătic meșter, vreau să spun.

diy-kids-room-decor-diy-boys-bedroom-ideas-diy-projects-for-kids-rooms-how-to-decorate-your-room-diy

Sursa

Eu zic că această idee e absolut necesară pentru cei care dețin acasă micuți artiști. Noi, momentan, le lipim pe pereți, dar asta nu e prea estetic și, după ce pereții sunt proaspăt zugrăviți, parcă nu prea îți vine să-i murdărești cu lipici. Dacă ți se pare că e prea complicat să realizezi acest proiect, poți mai degrabă să folosești o scândură de lemn pe care să lipești/bați în cuie cârlige de rufe din lemn, în care vei putea prinde desenele celui mic.

10441168_10207798155225390_6132838526513741315_n

Sursa

Copiilor le place să deseneze! Asta e clar! Important să aibă mereu multăăă hârtie la îndemână. S-ar putea să-i ia valul sau desenul să nu aibă loc pe hârtie și să treacă pe partea cealaltă unde este perete, dar cine suntem noi  să stăm în calea geniului lor?

bhg dot com

Sursa

Toate ca toate, însă nimic nu se compară cu un perete zugrăvit cu vopsea pentru tablă școlară. Spațiul de scris nu se va termina așa repede cum se întâmplă cu hârtia și desenele pot rămâne acolo cât timp dorește cel mic. Poți găsi acest tip de vopsea la magazinele specializate în materiale de construcții și costă între 100-230 de lei litrul ( +amorsă), care îți ajunge pentru 4, 5 m pătrați de perete. Nu-i așa că vrei și tu? Eu sigur vreau!

DIY.KidsRoom.4d9b2696cd054ebaf8fc34fbd56e9dd0

Sursa

cool-kids-room-decor-ideas-6

  Sursa

Când ai o podea nouă, îți vine s-o lustruiești mereu, nu-i așa? Simți pe propria piele dacă se zgârie sau pățește ceva. Câteva șosețele colorate șterg acest gând și înfrumusețează și mobila.

IMG_4351

                                                                                                             Sursa

Iar pentru norișorul colorat nu-ți trebuie decât fetru colorat, foarfece, fir de nylon și multă inspirație.

78001157_o

                                                                                                             Sursa

Ce spui? Pe care idee o vei pune în practică? Sau, mai bine, încearcă cu cel mic să găsiți împreună un proiect la care să ia parte și el. Va fi super încântat și, cu siguranță, va avea mai multă valoare și pentru el și pentru tine.

Multă inspirație să aveți!

Save

Save

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share