CITEȘTI

Câștigătorii concursului Flower Design Contest by ...

Câștigătorii concursului Flower Design Contest by Atelierele ILBAH

Distribuie articolul:
Share

Atelierele ILBAH au organizat vineri, 06.10.2017, prima ediție a concursului Flower Design Contest, la care au participat 27 de tineri floriști dornici să își testeze talentul și creativitatea.  Aceștia au avut la dispoziție 4 ore pentru a realiza un aranjament floral de masă, central, potrivit atât pentru evenimente private cât și oficiale, cu tema „Instalații Florale Greenery”. Tema concursului a fost una secretă, aceasta fiind comunicată doar cu câteva minute înainte de începerea competiției.

Evenimentul a avut loc în frumoasa locație Soiree Exclusive Venue, care, pentru 4 ore, s-a transformat într-un paradis de culoare și creativitate.  Juriul a fost impresionat de creativitatea tuturor concurenților, având dificila misiune de a stabili cei 3 câștigători.

În urma analizării atente a aranjamentelor realizate, cei trei fericiți câștigători au fost:

Locul IPavel Roxana Mariana

Locul IINeagu Mircea

Locul III – Vișan Nadia

Astfel, Pavel Roxana Mariana a fost câștigătoarea Marelui Premiu constând în suma de 2000 de lei, un curs de fotografie și participarea gratuită la următoarea demonstrație a maestrului Nicolae Agop în România. La fel de atractive au fost și celelalte premii; locul al II-lea a câștigat un curs de relații publice + accesorii florale de la Import Flowers, iar locul al III-lea a obținut un curs de antreprenoriat.

Din juriu au facut parte trainerii Atelierele ILBAH din cadrul cursurilor de Design Floral: Anne Marie Popa, Sorina Petra, Natașa Maxim și Otilia Bucur, dar și Ioana Buiacu din partea Flori de LUX.

Concursul nu ar fi putut să aibă loc fără sponsorii acestui eveniment, care sprijină constant tinerii floriști din România. Sponsorii ediției I a concursului Flower Design Contest by Atelierele ILBAH sunt:  Flori de LUX,  Soiree Exclusive Venue, Import Flower și Nicolae Agop.

Concursul nu dorește să se oprească aici, ci să devină o tradiție anuală prin care să se afle care este cel mai talentat florist Atelierele ILBAH.

Video ediția I, Flower Design Contest by Atelierele ILBAH

Link Facebook

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. absolut fantastice toate creatiile regasite in cadrul concursului. nu stim insa suntem inconjurati de arta si creatie peste tot…si de asemenea frumosul exista in tot si in toate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share