Târgurile de vechituri

Distribuie articolul:
Share

Târgurile de vechituri sau vânătoarea de comori este o activitate ideală de weekend. Presupune plimbare, interacţiune cu persoane noi şi de cele mai multe ori lucruri interesante, chilipiruri şi mici comori.

De obicei sunt destul de rare aceste evenimente, de accea profită de ele şi mergi dimineaţa. Atfel, rişti să nu mai găseşti mare lucru pentru că tot ce era interesant a fost deja luat de cei care au fost mai matinali şi mai harnici. Şi chiar dacă ştii târguri care se desfăşoara lunar sau săptămânal, regula vizitei de dimineaţă se păstrează.

Ceea ce îmi place cel mai mult la aceste târguri este acea senzaţie că la fiecare tarabă  voi găsi ceva interesant, ceva ce trebuie să am sau doar am nevoie. Plus că este acea emoţie asemănătoare cu cea din dimineaţa Crăciunului – cine ştie ce comori vei găsi!

Târgurile de vechituri mai au avantajul că te poţi tocmi asupra preţului. Nu trebuie să fi mare negociator pentru asta, doar să spui preţul pe care vrei să-l oferi, vânzătorul va spune unul mai mare şi veţi cădea de acord asupra unui preţ de mijloc.

La aceste târguri e bine să fi perseverent şi cu siguranţă vei găsi ceva neaşteptat. Poţi găsi mici comori vintage veritabile, obiecte de porţelan, tablouri chic şi pălării cochete.

Apoi sunt oamenii şi interacţiunea ce o ai cu ei. Mulţi sunt nerăbdători să intre în vorbă  cu tine, să îţi prezinte ce au la tarabă şi povestea lor. Nu îi evita, poţi afla poveşti interesante, lucruri noi şi chiar poveatea noii tale achiziţii.

Dacă v-am convins, aştept să  îmi povestiţi ce aţi găsit la ultimul târg de vechituri la care aţi fost.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Valy

    27 aprilie

    Sunt de acord cu voi,ieri dupa o plimbare cu bicicleta am ajuns la muzeul taranului,am cumparat doua mici lebede din bronz si bineinteles ca am si negociat putin…

  2. Zazine

    20 iunie

    Daaa, targurle de vechituri ascund adevarate comori 🙂
    Tin minte si acum ca la cateva zile dupa ce-am vazut Jeux d’enfants m-am nimerit intamplator la un targ de vechituri ce se tinea in curtea Palatului Sutu si spre fericirea mea unul dintre vanzatori avea o cutie exact ca cea din film.
    Bineinteles ca am cumparat-o si ca ma bucur de minunile pe care le tin in ea cat pot de des 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share